Var glad för det lilla....

Satt och tog på mig strumporna. Clownen titta med sina tindrande ögon:
-Du är sååå duktig.
-Är jag duktig?
-Jaaa, jätteduktig!
Åhh vad härligt det är med glada, ärliga och härliga barn. Önskade att barnen fick sätta löner här i världen. Kan gissa att förskolelärare som läste böcker skulle få ganska fet lön.
-Här, ta en miljon i årsbonus nu. Du läste med sådan inlevelse under höstterminen♥

En annan sak som Clownen gör är att byta sida när hon är sur. Hon börjar att sitta brevid mig vid matbordet sen när hon blir sur så tar hon sin smörgås och mjölkglas och flyttar över till Direktörens sida. Hur enkelt som helst! Tänk vilket spring det skulle bli vid gränsen om vi hade det så! Men fler skulle slippa bli våldtagna av soldater och det skulle kastas äpplemos och rödbetor på fienden istället för handgranater.

I går var vi och blev underhållna av Cirkusprinsessan. Hon är så underbart galen och upptäcker sin värld för fullt!!!! Ska bli ett äventyr att få uppleva henne och hennes syskon som kommer nästa år. Jag ska bli faster igen!!!!!!!!!! Men hur blir det då??? Kan man vara favoritfaster till två? Klart jag kan! Dubbelt så mycket kärlek♥
image185
image186

Sitter och undrar var Cirkusdirektören har tagit vägen... Han är ute själv för första gången och handlar kläder till barna. Han behöver inte kolla storlekar osv för jag skrev storlek och vilka kläder barnen behöver på två lappar. Han glömde mobilen hemma. Han brukar ringa så många gånger som det finns artiklar på inköpslistan.... Nu har han varit borta i åtta timmar. Han har lokalsinne som en skiftnyckel och kanske inte hittar hem från Karlstad? Är det 24 timmar de ska vara borta innan hemvärnet börjar leta?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0