Förslag till barnkalas?

Just det, snart fyller våran bäbis åtta år och det ska bli storkalas har Direktörn bestämt. Artisten fick inte bara bjuda några ur klassen utan han är tvungen att bjuda ALLA plus nära och kära enligt Direktörn. Så nu behöver vi tips på vad vi ska göra med 23 ynglingar med sockerhumör...
Kom igen nu, hjälp oss!!!!!! Jag ska tänka på inbjudningskorten jag. Artisten ville ha en studentmössa på... Lite före sin tid tycker jag.

Kommentarer
Postat av: VeronikaP

Ha, ha, ha... studentmössa!



När Isak hade sin klass på kalas, så gjorde vi en godispåse/paketlek.

Jag hade gjort kuvert till alla barn med ett nummer i. Alla dessa kuvert slog jag in i ett paket, som jag slog in i ett paket, som jag slog in i ett paket som jag...... Ibland en extra låda, ibland massor med tejp, ibland snöre osv.



Barnen fick sitta i ring och när jag spelade musiken skulle paketet gå från person till person. När jag stannade musiken så fick personen som hade paketet öppna så mycket han/hon orkade. Men så fort jag satte på musik igen, så skulle paketet rotera. Det var kul, ibland stannade jag 10 sekunder, ibland 2 sekunder och ibland 30 sekunder... Ha, ha!



Isak fick sedan tillslut dela ut kuverten till alla barn. Jag hade tänkt att det skulle bli en ännu mer klurighet för att få godispåsarna. Men jag körde auktion. Godispåsarna hade jag numrerat, och jag sålde en efter en mot lappen som fanns i kuvertet, numrena skulle stämma.





Hoppas att du fattar vad jag svammlar om. Men de hade roligt, och 30 minuter gick utan att de rev ner hela huset! :-)

2009-04-02 @ 18:39:13
URL: http://veronikap.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0