Påskpyssel!

Varför pysslar man så lite till påsk? När julen närmar sig så planerar man månader i förväg. Men påsken den glömmer man bort på något vis. Helst plötsligt ligger man på soffan hos mamma och pappa med en mage som spränger i fyra hörn och man har ätit som man aldrig hade sett mat.

Men så i kväll var vi ett gäng galna hönor som hittade till Västra Sund och band ihop björkris till diverse skapelser.

Tack Maud, vi ses på kvasten!!!


Dagens bild 090331!

-POST-
Sara, du är bara så bra! Vilket fint kort jag fick i posten i dag.
TACK VÄNNEN!
Du värmer mer än vårsolen.


Dagens bild 090328!

-GLÄDJE-
I dag när jag träffade Viktoria från Bengtsfors blev jag otroligt överraskad! Hon hade med en present till mig och inte vilken present som helst utan ett förkläde med HELLO KITTY på!!!!
Tack Viktoria!!!!!!


Ormfobi!

Nu är det gjort och jag är helt slut! Det gick helt okej tycker jag, över förväntan. Värst var det här hemma och på vägen dit i bilen. Ville bara stanna och spy.

Men efter cirka en timme hade jag petat på en kungspyton:-) Micke som äger ormen +149 stycken till var väldigt pedagogisk och så lugn. Jo han har ca 150 stycken hemma plus massor med stora levande råttor som föda till diverse ormar. Micke berättade massa fakta och svarade på alla frågor. Terapitanten var alltid steget före och visade vägen.

Jag var där i 2½ timme och fick hålla i ormen i olika situationer. Under magen på ormen, en hand, två händer, lyfta den själv, att den ringlade på mig, ha den i knät osv.

Det är en väldigt stark känsla att efter så många år aldrig ens kunnat se en orm kunna ha en kungspyton i famnen. Denna orm var stark och det kändes när den rörde sig. De är starka!!! Det är som en enda stor muskel.

Här nedan ser ni Terapitanten försöka få med mig och på de små bilderna är det orm. Jag hoppas ni visar respekt för de som har ormfobi och inte kastar dessa bilder i ansiktet på dem för det hjälper inte kan jag säga. Det måste gå lugnt tillväga för att lyckas bli av med en fobi. Detta var mitt 6:e besök.


Nervös så jag störtdyker!

Nu ska jag åka i väg göra det värsta jag vet. Jag ska göra det som i vanliga livet gör så jag får panikångest, ben och armar domnar bort, det snurrar i huvudet, jag gråter och jag får hjärtklappning.

Under veckan har jag varit illamående, haft ont av magkattar och sovit dåligt. har drömt att jag störtar med flygplan och dör. Nervös är bara förnamnet! I går vid 22 började jag möblera om och var färdig kl 02 i natt. Har inte sovit mycket i nattt.
Jag ska i väg och umgås med ormar. Jag ska försöka titta, ta och de ska även kräla på mig. Förra gången fick jag ta på plastormar, det tog 40 minuter att klara det. I dag har terapitanten avlagt tre timmar till mig. Hon har kallat in en snubbe som föder upp ormar och har ett zoo. Hemsk kille!

Under vintern nu har jag gått i flera samtal med bra resultat. Flera har frågat om det är värt allt detta? Och ja det är det. Jag har fått semestrar förstörda, jag har haft sällskap med mig i leksaksaffärer för att varna om det finns plastormar där, när andra letar svamp letar jag orm, tror ormar kryper in genom öppna dörrar på sommaren, kan inte bläddra i tidningar med ormar, se på tv-program ska vi inte prata om. Men nu är det slut på det! Jag hoppas kunna ta med barnen på zoo och faktiskt kunna se vad som är bakom glaset och inte bara se ner i golvet!

Så nu behöver jag eran hjälp och styrka. Tro på mig! Jag grinar och Direktörn försöker skoja bort det men det hjälper inte. Under terapin får han hålla sig i bakgrunden och inte prat.a Om jag klarar det så får han ta foton. Vi får se. Tårarna rullar och nu åker vi. Faan vad jobbigt det är!

Sommartid!

Levde i en drömvärld ett tag. Vaknade och trodde jag hade försovit mig. Knäppte på tv´n och såg att jag kunde sova i två timmar till. Skönt. Slöade som en sjusovare osv. Satte mig vid datorn och sa till Direktörn:

-Datorn ändrar inte sin klocka av sig själv sa jag.
-Nej, du får gå in på inställningar osv sa Direktörn.

Började ana oråd inombords. Kännde att detta stämmer inte. Kollade sajten www.klockan.se den visade en timme fel ansåg jag. Nää klockan är faktiskt fel på internet! Kolla in tv´n igen.... Då hade de ändrat till RIKTIG sommartid och helt plötsligt hade jag riktigt ont om tid.... Och mindre tid att vara nervös på...

Tack Therése:-)

Therése i Designteamet har lagt ut en underbar bild på mig i bloggen. Hahaha hon ska få:-)

Underbar & rolig låt!

Jag gillar inte när det börjar spela musik på diverse hemsidor. Men visst gillar vi denna låt som spelas på denna hemsida:
http://stopcropandshop.com/
Tack Micke för tipset! Jag blir jätteglad när jag lyssnar på den.

Grattis Maria & Anders!

Som NI och vi har väntat!!! Och i tisdag 24/3 2009 kl 8:15 efter mycket lirkande och stönande kom du äntligen ut. Vi vet inte vad du vill heta än men vi vet vem som bestämmer:-)
Läkaren var in och klämde och kännde på dig så du var lite besvärad men mammas finger duger gott.



Babykorg!

Har varit och snuttat på en liten och då hade jag med en presentkorg med lite smått och gott.



Mexico!!!!

Ska vi dra till Mexico med Tim? Kostar bara 1387 dollar plus flygresa tur o retur LA in USA.

Fler scrapkryssningar hittar ni här.

Svart snor!

I dag snyter jag ut svart snor. Jag kan tänka mig att Therez har en liten del i det...
I går flyttstädade Therez sin lägenhet och den goda vän jag är så ställde jag givetvis upp och hjälpte till. När jag hade torkat alla listor och kakelugnen så tyckte Therez att jag skulle göra det en gång till för jag gjorde det så förbannat bra.
Så hon tog helt enkelt och öppnade upp dammsugaren som var full med sot och aska och satte på den. Utan att stänga den öppna dammsugaren med trasig dammsugarpåse.
Smart Therez!
Man kan säga att det såg ut som om Direktörn skulle ha gjort det. Det var ett svart askmoln med en diameter på tre meter(ja det är högt till tak i den lägenheten). Oj vad svart det blev. Konstigt. Det var bara att börja torka igen.

Fyllda paprikor med räkröra!

Detta recept är typsikt "ta vad du har i kylskåpet och rör ihop".

Dela paprikorna och fyll med en räkröra. Denna räkröra jag gjorde i dag är gjord på räkor, riven ost, creme fraiche, chilisås, vitpeppar och lite sambal oelek. Stek det i ugnen på ca 175 grader i 20 minuter eller tills det blivit varmt och fått färg. Servera med en sallad till.

Leilas tidning!

Tjoho snart kommer bulldrottningen Leilas första tidning!. Gå in här för att få de två första numren 40% billigare.

Den tiden i månaden...!

Snart är det dax för den tiden i månaden då vi kvinnor blir irriterade och extra känsliga. Lönedax. För att piffa till livet med något extra som bara är till er tycker jag ni ska köpa bindor. Just nu får man med ett plåtetui på köpet o dessa är supersnygga och fulla av färg.
Men det är ju klart gubbskrället kan ju alltid sno dom och ha spik eller nubb i.

Popcorn eller?

-Vá gjör dju mamma, gjör dju popcjorn ellejr? undrar en frågande Clown.
-Nä det haglar ute.
-Vá schynd dä blijr man juh intje mätt pjå.

Skolfoton a´la 80-talet

Hihihi vad jag skrattade när jag hittade dessa i går. Jag bjuder på mig själv med skolfoton från 80-talet. Dom är ju underbrar. Kolla in frisyren och örhängena på det till höger!!!!!

Nu vill jag se era gömda skolfoton:-)

Broccolisoppa med rödlök!

Här kommer ett broccolisopparecept som jag komponerad i dag. Det räcker till fyra hungriga magar.

500 g frysen broccoli
2 msk smör
2 msk rapsolja
3 röda lökar, hackade
1 dl grädde
3 dl kokbar creme fraiche
4 dl mjölk
salt och peppar.

Fräs den hackade löken i matfettet. Lägg i de frusna broccolibuketterna och tillsätt mejeriprodukterna. Rör runt och låt småbuttra tillsammans med salt och peppar i ca 10 minuter tills buketterna är mjuka.
Vill du ha en slätare soppa mixar du lite med stavmixern, men var försiktig då det är hett!
Servera med en bit grönmögelost.


Vintern är här!

Hur många Värmlänningar kommer inte att klaga på att det har snöat i natt. Hihihi!
Jag ta med kameran på en tur o se om vi hittar något intressant. Troligtvis inte för tålamodsskräcken Clownen är med.
Men en bild än så länge... Jakten fortsätter.

LCHF-konferens i Västerås!

Här ser ni videoklipp från LCHF-konferensen i Västerås.

Själv har jag tagit en paus från LCHF och börjar igen i morgon :-)

Dagens bild 090322!

-GASHOT-
Direktörn har varit bortom all hjälp de två senaste veckorna pga hosta. Han börjar återhämta sig:

-Om du väcker mig i natt på grund av att jag hostar kommer jag fisa dig rakt i ansiktet när du sover!

Kriget har börjat.


Jacob Bengtssons blogg!

Efter ett tips från Sara så vidarebefodrar jag här med ett skratt-tips till er: Jacob Bengtssons blogg! Om ni inte har tid att läsa alla inlägg så tvingar jag er här nu att läsa inlägget om Fredrik Janssons jobbansökningar. Hysteriskt bra skrivna.

"Då och då händer det att den gode Fredrik Jansson inte får svar på sin ansökan. Besviket väntar han vid datorn i hopp om ett livstecken från någon som vill anställa honom. Med rätta är han sårad och ledsen över att Studiefrämjandet ännu inte hört av sig efter nedanstående ansökan:

Hej,

 Jag är intresserad av tjänsten som ledare för Studiefrämjandets skrivarcirkel. Ni efterlyser någon som är en erfaren skribent: Anna säger att jag är jättebra på att skriva. En gång skrev jag en berättelse om en haj. Den var så fin, sa Anna, att hon började gråta. Jag har även skrivit massor med insändare och minst 8 av 10 har blivit publicerade. Som om det inte vore nog med att jag kan skriva barnböcker, jag kan skriva avancerade artiklar också! Jag hoppas att ni nu har förstått att jag är en mycket bra skribent. Eller ska jag försöka övertyga er mer kanske?

Inte nog med att jag är bra på att skriva. Anna säger även att jag är en naturlig ledare. "Du borde vara chef eller ledare eller nåt i den stilen" brukar hon säga. Hon tycker också att jag är stresstålig, flexibel och lojal. Dessutom vet jag massor med saker, som till exempel hur långt det är till månen eller varför fåglar flyttar på vintern.

 Jag är 32 år. Jag kommer att besöka er på onsdag kl. 09.00 för en anställningsintervju.

Om tiden inte passar är ni välkomna att höra av er.

Med vänlig hälsning Fredrik Jansson


 ps. Anna är min flickvän. Hon följer med."


Dagens bild 090321!

-EDVIN-
Hipp Hipp Hurra för Edvin i dag!!!

Nr 1-kort!

Födelsekort till bästa Edvin som blev ett år i dag!

Tack Ann!

Ann, du är en underbar människa med humor och hjärtat på rätt ställe. Blomgruppen är för mycket!!!!! Tack strålande DU:-)

Ett puzzel!

Vi sitter och tittar på en bild av en hjärna i boken "Så funkar du". Clownen är världens bästa på att förklara saker. Och hon kommer bli hjärnkirurg:

-Hjärnan är som ett puzzel. Det är bilder som ska bli tillsammans och det är bra att jag inte kan läsa för det behöver man inte när man har hjärnbilder.

Det är därför jag inte förstår mig på vissa människor. Jag klarar inte av deras puzzel!! Hon är så smart!

Kånken

Intersport har personal som inte vet vad KÅNKEN är. Var är världen på väg????
Själv äger jag två. Hur många har du?

Någon....

Någon har hällt ut FYRA parfymflaskor på bänken på toaletten i butiken. Det stinker kan jag säga....
Vem har gjort detta? Jag hoppas det är några ouppfostrade ungar.

Det positiva är att vi kan bajsa luktfritt för några veckor framöver. Det negativa är att allergiska kunder kommer uppleva det jobbigt när det kommer lämna butiken med hjälp av sjukhuspersonal.

Jag vill tacka kaoset!

De sista dagarna har varit kaos och jag vill TACKA underbara och hjälpsamma Ann, Carina, Frida, Felicia, Erik, Sara, Jonas & Therez.

Vad tusan hade jag gjort utan er??????

Puss puss puss puss puss puss puss puss!

Tack vare er får jag en ledig söndag♥♥♥

Trent - han kan han!

Ulrika som är med i mitt Designteam har en man som scrappar. Jo ni läste rätt, SCRAPPAR. Kolla in hans blogg här. Han klipper och skär en massa:-) Här kommer mina två favoriter:

Dagens bild 090317!

-ÄLGJAKT-
På väg till jobbet så fick jag syn på två älgar. Vände bilen åkte tillbaka och såg tre. Sen när jag körde närmare så var det fyra.
Äckliga djur som är okej på behörigt avstånd.
Tyvärr så låg mitt större objektiv hemma....





MILK!

Jag gillar människor! Så länge de respekterar mig och andra människor efter deras förutsättningar. Filmen Milk berör och gör en upprörd. Se den.

Photo by Daniel Nicoletta © 1975
Gillar ni foton som berör så besök Daniel Nicolettas galleri. Han var med när det begav sig:-)

Tyst tyst tyst!

Storebror gick till en kompis och du ville se på Bamse. Det är väldigt tyst här hemma och de som träffat dig vet att det är väldigt sällan tyst runt dig. Smyger för att se vilket bus du hittat på...Men vad är nu detta. Du sover!!! Och jag tänker:
Perfekt, det blir rosa & orange på den layouten;-)


Dagens bild 090316!

-LEDIG-
Det var länge sedan jag var så slapp som jag är i dag. Båda barnen är hemma för det är studiedag på skolan och vi gör nada, inget, nothing. Jag passar på att titta igenom lite uppgifter som är i fotokursen men jag ligger så långt efter :-)))
Ungarna roar sig med sitt, tex fiskar monster.

Vinterbilder som jag plockat fram



Dagens bild 090315!

-TACK TACK TACK-
Underbara Jessika & Jenny för tulpanerna jag fick i går!!!!!!!!!!!!!




Dagens bild 090314!

-Melodifestival-
Mamma och barndate var det här i går. För att få en lugn kaffestund med mörk choklad placerade vi en stor godisskål i vardagsrummet och njöt av tystnaden i hela 2,14 minuter:-)


Melodifestival för hela slanten!

Det pirrar i hela kroppen och förväntningarna är stora hos flertalet av svenska befolkningen inför finalen i Globen i kväll. I morse förklarade jag att Arman och Jonas ska vara i Globen i kväll för Clownen och hon undrade över världsliga ting som vanligt:

-Ska de ha med den stora hunden då?

Stora? tänkte jag. Vem är stor av dessa två? Hon ska även vinka till dom så de kan se henne. Vad fint.

Nu är det ju så här att den som vinner i kväll ska ju till Ryssland och visas upp för resten av Europa. Vi behöver alltså lägga om våra strategier. Vi har röstat på de som är snyggast och de som har en bra låt.

Men nu ni, när ni röstar i kväll måste ni tänka till. Det bidrag som vi skickar till Ryssland representerar SVERIGE!!!
Vill vi att resten av Europa ska tro att vi är:
*Personer med stora bröst som kan flyga?
*Personer som har sådan otrolig huvudvärk så vi måste ta oss för pannan hela tiden och dessutom har en övergångsskylt tatuerad på underarmen?
*Personer som får elchocker till frukost för att få fason på håret?
*Personer som skriker något förjävligt så vi kan se ner i hennes lungor?
*Tre ynglingar som blivit framröstade av bäbisar med tonårshormoner?

Jag röstar på Love love love! Och kastar spagetti på två-åringar.

Filmsex!

Direktörn är så stolt! Han fick 20 av 20 i Filmsextestet. Det är bara ett problem. Enligt Expressen så har ingen fått 20 rätt. Vem kan man lita på?
Själv tycker jag det verkar lovande för den fråga som hade flest rätta svar var den om Dirty Dancing. Hela 97 %. Det måste innebära att det är den mest sedda och bästa filmen genom tiderna.
Själv fick jag 17 rätt.

Har du hört den förr?

Jag gillar Star Pilots bidrag Higher, men första gången jag hörde den sa jag till Ann:
-Denna har jag hört förr!

Och visst är de lika.


Och här är piloterna:

Dagens bild 090313!

-SISTA GÅNGEN-
I går eldade Direktörn för sista gången i vedspisen. Vi är båda trötta på att det ryker in och vi beslutade i går att det var sista gången vi tände i den. För alltid!
Så i morse bar jag ut alla sängkläder och kuddar för vädring. Nu återstår "bara" städningen...


Första gången med Keso!

-Åhhh mamma kan inte jag få göra det?
-Vad???
-Öppna burken. Jag har aldrig gjort det.

Tänk att ha så mycket framför sig. Allt ska prövas, allt ska undersökas och oftast går det bra.

Älskade Clownen hoppas du får pröva massor!


Dagens bild 090312!

-RENSA-
Här har jag varit i dag. Vet ni var det är?
Det är en fröjd att få åka hit och dumpa sitt gamla för att få rensat hemma och i butiken.
Vilken lyx det är att ha kommunala arbetare som tar hand om min skit! Fyll bilen med kartonger och skräp. Lägg i rätt kontainer så vips är det borta.
Jag betalar gärna skatt :-)


Pink Paislee!

Tänk vilken lycka det är när man hittar rätt foto till rätt papper! De som håller på med scrapbooking vet vad jag talar om;-) Denna gång var det lilla Edvin som hade rätt tröja för de nya papprena från Pink Paislee. Blommorna är från Prima.


Även här papper från Pink Paislee och "Hos Sjukgymnasten" är skriver med klistermärken från Making Memories. Blommor från Prima.

Slutligen ett kort gjort med samma papper som ovan. Stämpel är från Inkadinkado och färglagd med Tombowpennor. Din dag är utstansat med Storybook från Quickutz.



// Anna.

Snabbare dator!

Min dator är nu tre år gammal och jag behöver en snabbare. Jag blir otroligt frustrerad av all tid jag måste slösa bort genom att vänta!!!!! Jag har annat och göra;-)
Ni som är datanördar kommer säkert att få en blöt dröm av denna filmsnutt men jag har en fråga, måste allt hänga löst i en massa trådar. Kan man fnula in det i skalet på datan?

Hamilton?

Under perioden mars till oktober ringer Direktörn till sin pappa. Han hälsar inte eller frågar hur han mår eller så. Utan bara rakt på bara:

-Have you heard what Hamilton have done???!!!???

Värsta skvallersamtalet alltså. Jag har länge funderat på vad/vem är detta Hamiltonfenomen. I Sverige har vi ju en filmkaraktär som heter Hamilton men jag betvivlar att de diskuterar honom så ingående år ut och år in.

Men så råkade jag stöta på detta filmklipp:


Ah, tänkte jag de har fått veta vad denna telefon/fjärrkontroll kan göra. Ja ni vet ju hur pojkar är med tekniska prylar, ska testa allt. Gärna skruva i sönder dem för att sedan inte få ihop dem igen.

Men sen kom jag på det; det är den hemmagjorda bilbanan de älskar. Hur de bygger om den och så. "Kolla farsan de har lagt TVÅ pärmar ovanpå varandra. Så coolt!!!"

Men sen 2,42 in i filmsnutten så dyker en karlslok upp. Det är en man de har diskuterat i alla dessa år. Men men tycker de inte om kvinnor längre.... Varför diskuterar de en kille med keps?

Utpressad av en Clown!

Clownen ringde mig idag, kan hända att Direktörn hjälpte henne:
-Hej Mamma.
-Hej sötnos!
-Du ska söpa(köpa) uggummi sen.
-Nej, det ska jag inte.
-Jolu(jo du) dä ska lu!
-Nej det är inte lördag i dag.
-Jo lu måste!!!!!!
-Nej det måste jag inte.
-Jolu!
-Får jag prata med pappa.
-Nähä.
-Ge telefon till pappa är du snäll.
-A, näl lu söpt uggimmi ill mäj.
-Så säger man inte!!!
-Jolu, söp uggimmi!!!!!!!!
-Du, nu måste jag få prata med pappa!
-Inte näl lu inte söper uggimmi.
-FÅR JAG PRATA MED PAPPA!!!
-Nä
-Jo
-Nähä, jo om lu söper lafter.
-Vad???
-Lafter!!!
-Vad är det?
-Då är schal på.
-Schal? vad gör man med det?
-Ätjer (äter) man pjockar dom.
-Jag vet inte vad du menar vännen.
-Man ätjer bala djom(bara dom) utta schal(utan skal).
-Aha, kräftor! Ja det kan jag köpa sen.
-Bla (bra) men lu måste ta mä uggimmi.
-Ge telefonen till pappa! NU!!!!
-Nä.
-Då lägger jag på.
-Nälu!
-Jo nu lägger jag på. Nu vill jag prata med pappa.
-Okej, hejlå mamma.
-Hej då.

Jag kom hem med tuggummi men glömde köpa kräftor. I´m bad!!!!

Dagens bild 090310!

-INGEN BILD-
I morse sa min lilla älskade fyra-årstrotsiga Clown:

-Mamma du har lösa bobisar! Häng upp dem med den här (BH) så blir det bättre.

Dagen kunde ha börjat bättre men ärlighet vara längst och hon kommer troligtvis gå längre än mig med sitt envisa humör. Så ord får bli bilden i dag;-)

Gynning; Go Girl!!!!

Jag gillar Carolina Gynning. Mycket!

Hon är en tjej som är stark i sinnet och helt galen och det gillar jag massor. Det märks på brudar som har attityd värd att nämnas. De har lätt att skratta och bjuda på sig själv. Lika nära till gråt som till skratt.

Jag beundrar henne för hennes oblyga sätt att bjuda på hennes galna jag. Fy faan vad jag skulle vilja lära känna henne eller bara åka på en galen roadtripp med henne och ett gäng galna brudar!

Till hösten släpper hon sin första parfym och jag kommer gå direkt fram till hyllan och norpa en och köpa den med stolthet utan att lukta på den. Den kan lukta bajs och det skiter jag i. Jag köper den för att visa min uppskattning till henne och respekterar henne den hon är. Jag kommer älska varje droppe av den för den är framtagen och signerad en brud med attityd och huvudet på skaft och det vill jag stötta! Go Girl!!!!!


Bilderna är från Carolinas blogg.

Dagens bild 090309!

-SMÄRTA-
Jag är i väntans tider och lite fundersam. Är det så att Maria och Anders är på BB? Jag har ringt och sms:at, kört förbi deras hus och det luktar BB-färd lång väg:-)))
OM nu Maria ligger och föder barn så har hon ont. Det finns inte ord i världen som kan beskriva den smärta ens egna barn ger en. Men vad gör man inte för sina barn ;-)
Jag själv har varit hos den torterande massören och fått massage och en låsning mindre i ryggen. Aj.
Mobilen är fortfarande svart och vi får vänta ett tag till på bäbis:-)
Edit: Maria var och firade sin svärmor och födde inga barn i går ;-)


Dagens bild 090308!

-1:a strykningen-
I dag är det Internationella Kvinnodagen och vi firade detta genom att göra första strykningen med vit färg i butiken.
Ljuvligt!!!
Tack Direktörn och Broder Blå för ALL hjälp i dag:-)



Dagens bild 090307!

-EL-
Efter att jag stängt butiken i Karlstad körde jag till butiken i Arvika:-) Där väntade Carina och Roger med verktygsväskan. Det blev mätning av väggar, lite spackling och massa el. Roger gjorde något konstigt med kontaktorn så det small som faan så vi höll på att skita ner oss. Men bara han fick tänka lite så fick han igång elen igen. Elledningarna är så gamla så de är gjorda i tyg!!!
Halv tio började vi med middagen:-)
Tack Carina och Roger!!!!


Scraphouse!


Mitt första sponsrade uppdrag på Svensk Scrapbooking kommer från Scraphouse.
Scraphouse är en grosssist som säljer till företag och butiker. Scraphouse har även en inspirationsblogg om ni vill ha mer inspiration. De har sponsrat Svensk Scrapbooking med produkter från Making Memories, Prima och Quickutz. Det var underbara fina "godisbitar" som jag fick skapa med!!!!
Tack SCRAPHOUSE för alla produkter!!!!

"Du gör mig galen" är utstansat med Storybook.
Apan är en revolutiondie.
Papper från Basic Grey och Bazzill. Kanterna har jag rivit med en edge scraper från Making Memories.

"Glad Påsk" och blomrankan är Rub-ons "Flower Patch" från Making Memories. Plastblommorna i vänstra hörnet är från samma serie. Tygblommorna i högra hörnet och papprena är från Prima. Banden, randiga och gula, är från Making Memories.
Den långa gula bården under kycklingarna är "Just the edge" från Bazzill. Kycklingarna är utstansade med dies från Quickutz.

Påskkortet har papper från Bazzill och Basic Grey. Blomman är från Prima. Glad Påsk är utstansat med alfabetet Storybook från Quickutz. Påskkorgen med ägg och gräset likaså.



"How does your garden grow" (rub-ons) och band är från Making Memories. Papper från prima och den gula pappersremsan är "Just the edge" från Bazzill. Solrosen är från Prima.

Dagens bild 090306!

-STÄDAT-
Har ni städat hemma hos er? Kul, jättekul för er.
Carina tröstar mig med att:
-Ser det ut så, så betyder det att det händer något.


Jill & Martin!



Direktörn & jag har våra seriösa ögonblick tillsammans. Det är inte många men det finns några få. Just nu står tiden stilla här hemma för på "Så ska det låta" är Jill Johnsson och Martin Stenmark med.

Vem som är förtjust i vem säger jag inte för det är våran snuskiga fantasi som får sig en omgång av inspiration.

Nu muttrar han här brevid att han inte alls är galen i en av dom. Men jag vet sanningen jag :-)

Dagens bild 090305!

-YES YES YES-
Äntligen har jag nycklarna i min hand och allt är klart. Jag skla flytta affären till Arvika!!!!!!!!
Fattar ni vad skönt!!!! Nu har jag butiken i Karlstad och det innebär två timmar i bil fem dagar i veckan. Minst. Det är 520 timmar per år. Nästan 22 dygn per år som jag tillbringat i bilen.
Jag har butiken i Karlstad kvar tills sista juli 2009 så jag har god tid att renovera den nya. För det behövs. Titta vilka härliga färger det är i dag. Men proppskåpet ska jag behålla mintgrönt. Det är så RETRO.


Dagens bild 090304!

-LÄTTKÖPT DET ÄR JAG DET-
Ser jag en fin förpackning så faller jag direkt. Det kunde innehålla avklippta naglar från ryska armén. Jag skulle köpa det om det var en fin förpackning!
Så dagens onödiga inköp gjordes på ICA MAXI i Karlstad. De har en hylla med bodylotion, body butter osv. Jag bara älskar dessa förpackningar! Fina bilder och amerikansk 50-talstema. När jag köpt denna så läste jag detta och det gjorde ju inte produkten sämre på något vis:
BODY AMERICA - ORGANICS WITH ATTITUDE!
Get invigorated. Go ahead...Indulge.

Övre bilden är smytagen med mobilen...



Trött tonfiskröra!

Jag fattar inte - Jag är så trött nu för tiden! Jag har många saker på G (mer om detta efter helgen) och hjärnan går på högtryck men snälla - bli pigg någon gång!!! Detta resulterar i att jag sover längre på morgonen och får ingen tid till frukost. När jag sen kommer till Karlstad och butiken måste magen ha mat NU.
I dag rörde jag ihop en tonfiskröra med ett berg av grönsaker:

Scrapkryssningen!

I fredags var vi 132 stycken personer som steg ombord i Göteborg för att vara med om  Europas första scrapkryssning. Det var stort!
Kryssningen var välplanerad och allt började med en trevlig goodybag när vi kom in till konferensavdelningen.
Tarja hälsade välkommen och sedan drog kurserna igång.

Det var fem kurser under helgen och dessa hölls under tiden som båten låg i hamn. Kurserna var uppbyggt så att när man kom till kryssningen så fick man ett häfte med en utförlig beskrivning och materiallista på alla kurser. När sedan respektive kurs började fick man ett kit som innehöll materialet för kursen. Det är alltid spännande att se vad man får jobba med i kitten.
Här följer bilder på hur mycket jag hann med under kurserna. Vissa projekt är inte klara dock ;-)



I denna är det ett Post It-block:

Denna LO ska ha "Varför scrapbooking" som rubrik och sen ska jag skriva svaren i cirklarna.

Fröken Jenny Sandberg visar sin underbara fina LO:

En av fyra konferenslokaler:

När vi inte hade kurs var det olika utmaningar med massa fina sponsrade priser. Och titta vad många fina bidrag vi fick gjorda till en tävling:

Och sist men inte minst; SHOPPING!!! Nya papper kan vi aldrig få nog av.

Visst blir ni sugna att hänga med nästa gång ;-) Och orkar ni inte vänta så länge så finns Scrapevent i april. Det ni!!!

Dagens bild 090303!

-KREATIV JOBBDAG-
När man är soloföretagare och sin andra hälft hade utbildning på jobbet så fanns det bara en sak att göra med sjuka barn; ta med dem till jobbet.
Det var nära till nervsammanbrott några gånger men med scrapbooking, roligt sällskap, leksaker, snabbmat, fika och dataspel löste vi dagen.



Lax med lime och ingefära!

Dagens LCHF-lunch blev lax marinerad med färskriven ingefära och lime. Stek rödlök till och servera med grönsallad och en bit fetaost. Gôtt!

Ingvild Bolme!!!

Litet bloggtips (inte så litet, hon är grym!!!) till er som gillar scrapbooking. Titta in på hennes blogg och njut!!!


Dagens bild 090302!

-LEDSEN CLOWN-
Under helgen har Artisten & Clownen varit hos Mormor & Morfar. Tyvärr fick de magsjuka och blev hängiga. Det är inte lätt att förstå för Liten att hon behöver vara hemma så hon inte smittar. Hon vill så gärna följa med Pappa på en biltur till Jan. Jag försöker med allt; Bolibompa, Hello Kitty stämplar osv men hon vill med Pappa.
I morgon är en ny dag.

Dagens bild 27/2 - 1/3 2009!

-HELT GALET-
Det var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjort under helgen (söndagens första klagomål på oss fick vi redan före kl 7:00 pga för mycket skratt...). Och det vi kom fram till var:

Vill ni brodera denna tavla beställer ni den här.
Min första kopp kaffe på Starbucks intogs i Kiel.
 Yummy!!!

Nu vill jag på ny roadtripp och jag åker gärna med ALLA er som läser bloggen. Puss på er!

RSS 2.0