Inget förvånar oss längre!

Från första stunden vi började renovera detta hus har det vara otrevliga överraskningar. Det har varit vattenskador i vägg så vi fått tagit bort hela väggar. Byggt om vinden för att det varit felbyggt. Bytt ut golv pga lutning osv. I dag blev det två saker till på den listan.

Först var det elkontakten till diskmaskinen. När de tog bort diskmaskinen från diskbänken så såg vi detta:

Den person som monterat elkontakten hade glömt skruvat fast skruven till nollan. Vi vet inte hur många dagar/år detta har varit så. Nu kanske man tänker sig för innan man startar diskmaskinen och åker hemifrån. Om det börjar brinna i väggen pga elfel och man inte är hemma så hjälper inte alla brandvarnare i världen!

Sen när "vi" åtgärdat det problemet så var det dags för nästa. Det var lite lustigt faktiskt i eländet för vi hade Pär, Jessika, Albin & Herman här på kaffe. TACK PÄR FÖR KAKORNA!!!! Jag sa till Jessika:

-Inget förvånar oss längre. För så fort vi börjar med något så hittar vi något fel som vi inte visste om.

Och någon minut senare:

När Direktörn o pappa började ta bort isolering och sågspån under diskbänken så var det blött. Det var ett hål i avloppet. Så stort så Direktörn kunde få in ett finger... Inte konstigt om det frusit under diskbänken eftersom det varit vått där och legat mot ytterväggen.

Nu har svärfar varit här; trots rädslan för att bli smittad av sina barnbarn av eventuell svinis, och kopplat elen och gjort elen säkrare.

TACK PAPPA OCH SVÄRFAR FÖR ALL HJÄLP!!!!!!!!!!!!!




Kommentarer
Postat av: Busan



Lider med er!

2009-11-22 @ 20:51:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0