Legoland!

Legoland är såååå häftigt! Det är mycket större och mer att titta på än vi trodde. Vi hade två dagar där och det måste man minst ha för att hinna med att se allt och åka allt. Då var det inga köer alls också så det var bara att gå fram och åka det man ville.

Det vi gjorde "fel" var att köpa mat (dyrt och smaklös) inne på området och handla i Europas största Legobutik i samband med stängningen. Det var fler som planerade så kan jag säga.

Vi var inte inne på Hotel Legoland för där kanske maten är bättre så det skulle jag nog satsa på nästa gång även om det är dyrare där.

Det vi gillade mest var ALLA underbart fina byggnader de byggt upp från hela världen. Grymt bra jobbat!!!

Det fanns en nya aktivitet inne på området som var som Indiana Jones och heter "Templet". Denna gillade Artisten massor. Man åker runt i vagnar och skjuter med laser och ska försöka samla så många poäng som möjligt.



Det tar tid att gå och titta på alla små detaljer som finns.







En fabror som satt och byggde länge.






I några av bassängerna kunde man stå i dem. Clownen skulle kunnat ha bott där hela dagen;-)

Att se barn ta körkort på Legoland är hysteriskt roligt. Det värtsa är att dessa kommer ut i trafiken en dag. Tex så det här med att låta fotgängare gå över på övergångsställen gäller inte i ett barns värld ;-)





Här är en familj som grät av förnedring. Och det var inte vi - puh!!! Det lyckades med konststycket att fastna i varandra;-)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0