Seg som kola eller söt som sirap!

Om man har lite för mycket tid, som tex när man är arbetssökande, så kan man alltid trampa runt i köket och fundera på varför strumporna klibbar fast mot golvet och sedan ta av sig strumporna och fortsätta gå och inse att fötterna också klibbar fast.

Då kan man ju upptäcka att man tappat sirap på trasmattan i köket. Den är ju sååååååååååå smidig att tvätta. Speciellt nu när det är 14 grader varmt i sjön.

Himla tur att jag hann gå massa steg innan jag fattade vad det var som klibbade så jag måste tvätta hela mattan och inte bara fläcken där jag hade tappat sirap.

Öken.

PS: I tvättstugan har vi en tvättho som vore utmärkt att använda till att tvätta mattor i tex. Men där ser ni, har kära Direktörn tvättat ur sina penslar med rödfärg under tre års tid så det kanske är liteeeeee mindre lämpligt att tvätta några textilier där om man inte vill ha inslag av röd färg på vissa delar av sina handvävda trasmattor.


Kommentarer
Postat av: Kusin C

Sätt fast en lina i mattan och lägg den i dammen ett litet tag, ev. får du kanske använda lite fast såpa. Jag vet inte hur lätt sirap löser sig.

Roger (som har namnsdag idag!) tycker att du ska spola av den med en slang. Er trappa är väl perfekt för sånt?

2010-06-02 @ 22:09:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0