Jaha då var det kommunen då!

Sorry att det varit tyst på bloggen men kommunen har varit här och satt upp ny gatubelysning. Och då tyckte de att det var en bra idé att gräva upp lite mer i våran fina trädgård som hade någon kvm som inte var uppgrävd pga dräneringen. För att knugga inte det ännu mer i våra ansikten så passade de på att gräva av telefonledningen.
Det är ju ändå flera veckor sedan grävarn slet itu telefonledningen för oss sist så vi hade ju hunnit blivit bortskämda med att ha internet o telefon som fungerade.

Så i dag var en tekniker här och la ut en provisorisk telefonledning så vi ska ha något under helgen (och tack gode gud för det för tusan vad beroende jag är av internet). De kommer och gräver upp mer till veckan för att leta upp var brottet på ledningen är.

Teleteknikern kliade sig lite i huvudet när han såg ledningen närmast huset. Varför? Direktörn hade lagt ledningen i en glasskartong för det inte skulle regna på ledningen för då fungerade inte nätet nämligen efter att grävaren hade slitit av ledningen sista gången.

Spännande konstilationer vi har här hemma.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0