Kebab på grillmatta!

Armans Mamma bjöd på kebab för några veckor sedan och det var sååå gott.

Jag provade ikväll min egna variant.

Det viktiga här är att ha en grillmatta.

Jag blandade nötfärs, ägg, curry, svartpeppar, cayenne-peppar, salt och chilisås.

Lägg på färsen och grillmattan när det är glöd, ej eld.

Vänd kebaben när den fått fina färg på en sida och grilla sedan tills den är genomstekt.

Ta av och lägg på smör (ej margarin!).

Ät och njut med en sallad eller tex grillade grönsaker.





Kommentarer
Postat av: Annecharlotte

Hej,så fin mat du gjort,men,snälla,hur får man tag på grillmattan,har kollat lite på nätet,,önskar dej en fin kväll,,mvh Annecharlotte

2011-08-06 @ 19:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0