Utmaning till folket!

När man känner sig på G, deppig, festsugen, avslappnad eller bara snygg så passar det med en härlig låt. Min favoritlåt just nu är denna:
 
Nu uppmanar jag er att lägga in era favoritlåtar på era bloggar.
Kram i mörkret!

Besviken och en idiot....

Jag har haft en som varit intresserad av att köpa min affär. Jag har visat henne alla mina siffror, affärsplan, budget, resultatrapport, balansrapport osv. Verkligen visat ALLT! Presenterat leverantörer osv i tron om att hon ska ta över.
I dag ringde hon. Hon ska öppna en scrapbookingbutik inne i Karlstad. Hur jävla besviken kan man bli!!!????!!!! Varför litar jag på folk, hur tänker hon? Jag känner mig besviken och otroligt utnyttjad! Varför skrev jag inget kontrakt med henne om att hon inte fick starta något inom denna hobby om hon inte köpte min affär??? Jag är en idiot.

Har även besiktat bilen och den blev inte godkänd så klart.
Just nu är jag låg och orkar inte något känner jag. Älskade vännen S är i affären nu för jag bara.... är tom.... folkskygg. Jag har aldrig blivit så utnyttjad och sviken någon gång. Hur kan man utnyttja människor så?

Idiot!!!

Jag är en idiot!!!!image201Igår köpte jag en julklapp till Direktören och glömde bort det tydligen. För i dag när jag kom hem så packade han upp kassen jag hade med hem, efter att jag sagt till honom att göra det förstås... Och vad låg i den då? Ja, just det, hans julklapp!
Ej inpackad!
"ja ja, god jul älskling!!"
Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag köpte julklappen för det är ett ölglas som har en högtalare på handtaget som låter som Simpson... Länge låter den. Det är ungefär som att ge sitt barn ett trumset har jag insett. Kan man ta ur batteriet kanske?

Och klockan är....

Sitter med hjärtat i halskropen och vet inte om jag ska skrika eller gråta. Personalen på Clownens förskola ringde och frågade vem som skulle hämta henne... Hmm Direktören tror jag sa jag. Jaaa men det har han inte gjort, det har gått 40 minuter nu.
Fick ringa runt och fråga var han var för det är ju dumt att ha med sig mobilen!!!! Faan vad orolig jag blev!!! Tänk om han hade börjat använda alla dessa verktyg han köpt och de hade fungerat. Vad chockad han skulle ha blivit! Inte kommit till ro på flera dagar. Bara irrat runt och undrat vad som nu hade hänt!
Men personalen på Artistens fritids lugnade mig och sa att Direktören precis varit och hämtat honom så allt är lugnt.
Faaaan vad man hinner tänka mycket på dessa minuter!

Trådlöst, skit & begravning.

Åter igen så har det varit en händelserik vecka. I måndags hade vi strömlöst på kvällen lagomt till att jag precis hade börjat med svamprisotto och död ko. Sa till Direktören att ha fick tända ljus så vi kunde se något. Han tände ett ljus, satte sig i soffan med ficklampan och en tjock verktygskatalog och bad barna spela teater om en gubbe som har en egen träverkstad... Jag tände NÅGRA fler ljus och lagade klart middagen på vedspisen. Clownen gick runt och testade alla lampor så där 30-40 gånger. "Lampa trasig, köpa ny då!" "Neeej, det är TRÅDLÖST!" sa Cirkusartisten....
image198

I torsdags tog jag med Direktören på en liten utflykt för att jag ville ta ett intressant foto. Han vägrade gå ut ur bilen. Konstigt.... Duvor skiter faktiskt i genomsnitt 12,5 kilo bajs per år.
image199image200

På kvällen var vi på konsert i Löfbergs Lila Arena och lyssnade på Queenlåtar. Det var en orkester, kör och några sångare, bla Anders Ekborg. Satt och tänkte på dirigenten under konserten. Hur svårt kan det vara egentligen... Att få 36 st musiker, sex körmedlemmar och fyra sångare att få till lite musik???? Han har säkert tinnitus och hör ändå inte om de spelar fel!!! Musiken var helt okej men jag tror inte jag kommer betala pengar för att se dem igen. Vad Direktören tyckte? Jag förutom att han satt och planerade sin egen begravning så tyckte han att hon som spelade harpa var lat. VAD??? Ja, hon tog ju inte med sitt instrument ut i pausen som de andra gjorde!.

Födelsedag, visning och julkort.

Under helgen var vi och firade underbara Cirkusprinsessan på hennes födelsedag. Hon fick många paket och god hjälp med att öppna dom...
image190image191
image197
Äntligen har jag fått gjort lite julkort också. Hoppas få mer tid i kväll att fortsätta.
image192
I dag fanns det ingen återvändo. Fick lämna in bilskrället på Mekonomen för det knakar och brakar. Kan vi inte få ha en bil som är hel någon gång??? Ringde förut för att fråga om de visste vad det var för fel på bilen. "Nej, den har inte kommit in än. Nähä??? Nej, vi har haft en riktig skitdag." Ärlighet vara längst!

Stoltast i dag var Cirkusartisten när han äntligen fick visa upp sin lådutställning på skolan. Han har pratat om detta i flera veckor nu att vi ska komma och se på hans låda. Och i dag fick vi komma! Han bjöd till och med på kaffe. Clownen var helnöjd!
image193image194image195image196

Pyssel på schemat.

I helgen skulle jag gjort 35-40 julkort men det blev inte ett enda ett. Konstigt det där. Var tar tiden vägen? Cirkusartisten har gjort tre julkort. Ett med en midsommarstång på - det gäller att vara kreativ!
image188
Jag har även fått tyger i brevlådan. När jag beställde tygerna så hade jag en förhoppning om att ha tid att skapa något med tygerna.... Men men det blev som vanligt. Jag handlar och mamma syr!
image189
I dag har Cirkusartisten utedag och skulle ha med sig lunch... Kom någon ihåg att göra/ köpa något till detta??!!?? Jag erbjöd mig att steka ägg och köttbullar kl 8:00 i morse men det skulle han INTE ha! Nej han fick med sig en påse nötter, frukt, en saftflaska och en påse med ved. Han skulle nämligen byta dom mot en korv med fröken. Vad glad hon kommer att bli!!!

Det lilla äcklet!

Nu fattar jag vad han gör(läs föregående inlägg)! I morse yrade han om en spikpistol och en kompressor... att det fanns att köpa i Karlstad. Ska du bära upp den på vinden då? undrade jag. Vi har nämligen inte ens plats för en vattenslang i garaget. Sen hann jag inte att reagera något mer över det för han skulle helt plötsligt köpa kläder till barna. Jösses vad chockad jag blev. Jag trodde han skulle fjäska inför farsdag på söndag. Men faan vad han har lurat mig. Han kryper säkert runt på gärdet bakom garaget för att smussla in en kompressor i garaget utan att jag ska se. I morgon köper jag utebelysning till garaget som tänds när något rör sig.
Svärfar, har du tid att komma hit och montera upp dem?
Här har vi ett utrymme som inte är fullt av elektriska verktyg eller scrapbookingsaker:
image187

Hmmm tur att han håller på att isolera vinden på garaget för det kan hända att någon sover där inom en snar framtid och jag gissar att den personen gör det frivilligt utan att säga någoting utan bara smyger ut med en ficklampa efter han läst bloggen.

Var glad för det lilla....

Satt och tog på mig strumporna. Clownen titta med sina tindrande ögon:
-Du är sååå duktig.
-Är jag duktig?
-Jaaa, jätteduktig!
Åhh vad härligt det är med glada, ärliga och härliga barn. Önskade att barnen fick sätta löner här i världen. Kan gissa att förskolelärare som läste böcker skulle få ganska fet lön.
-Här, ta en miljon i årsbonus nu. Du läste med sådan inlevelse under höstterminen♥

En annan sak som Clownen gör är att byta sida när hon är sur. Hon börjar att sitta brevid mig vid matbordet sen när hon blir sur så tar hon sin smörgås och mjölkglas och flyttar över till Direktörens sida. Hur enkelt som helst! Tänk vilket spring det skulle bli vid gränsen om vi hade det så! Men fler skulle slippa bli våldtagna av soldater och det skulle kastas äpplemos och rödbetor på fienden istället för handgranater.

I går var vi och blev underhållna av Cirkusprinsessan. Hon är så underbart galen och upptäcker sin värld för fullt!!!! Ska bli ett äventyr att få uppleva henne och hennes syskon som kommer nästa år. Jag ska bli faster igen!!!!!!!!!! Men hur blir det då??? Kan man vara favoritfaster till två? Klart jag kan! Dubbelt så mycket kärlek♥
image185
image186

Sitter och undrar var Cirkusdirektören har tagit vägen... Han är ute själv för första gången och handlar kläder till barna. Han behöver inte kolla storlekar osv för jag skrev storlek och vilka kläder barnen behöver på två lappar. Han glömde mobilen hemma. Han brukar ringa så många gånger som det finns artiklar på inköpslistan.... Nu har han varit borta i åtta timmar. Han har lokalsinne som en skiftnyckel och kanske inte hittar hem från Karlstad? Är det 24 timmar de ska vara borta innan hemvärnet börjar leta?

Tack!!!

Lady Di, tack snälla du för utmärkelsen!
image181

Tack Lars för i går!!!!
image182
image183

Jag skulle ha skrivit ett inlägg till en viss person som "hittat" hit och gör skillnad på person och person och bara kommentera dåliga saker, aldrig något bra. Men jag orkar inte, här får du en bild istället din skit:
image184

En helt vanlig vecka har gått.

Förra helgen var jag på en mässa och en tornado passade på att sova över. När denna tornado sover töms våra garderober av en konstig anledning. Allt bara kommer ut av sig själv. Cirkusdirektören vägrar att se sambandet. Det gör jag. I en vecka har ungarnas rum sett ut som om en tornado gått fram. Och ingen har städat det.
Titta och njut:
image177image178
En kväll denna vecka kom jag hem med två paket som barna skulle ha med sig på ett kalas i dag. Dirketören trodde givetvis att det var hans försenade födelsedagspresent han skulle ha fått i september eftersom han "bara" fick en toalettborste av mig. Så han slet upp presenterna och jag utrbrister:
Vad gör du!!!
Men är det inte till mig?!!?!?
Öhh nej, det är till Tornadon som har kalas på lördag.
Så idag var det dags för Direktören att göra ett fint paket av det han fingrade på i veckan. Och det är ju synd att ta nytt papper. Han tar det trasiga och ritar lite på det så märker hon nog inte det...
image179image180
Nu är älsklingen iväg och köper blåbärssoppa till mig. När jag är ledig så slappnar jag av och får ont av magkatarr och spänningshuvudvärk. Allt som hänt under veckorna måste ut på något vis och så reagerar min kropp. Härligt...
 I kväll ska jag stå vid Lars sida och se söt ut och lyssna på hans ljuva stämma. Här hemma spelas hans skivor för fullt. "Svensk skit" enligt en medlem i cirkusen. Ska bli skönt att bara ha en uppgift. Stå still och lyssna. Det blev visst två uppgifter... Men jag klarar nog det.
För övrigt tycker jag ni ska lyssna på Lars Winnerbäcks "Vårdag i november". Har det varit så varmt i november som det är nu?

RSS 2.0