Jaha, då tar vi Trackslistan istället...

Efter att ha skrivit ett förbannat långt inlägg över vårat förbannade badrum med en förbannat extremt stor dusch och ett förbannat badrumsskåp och en förbannat bra Direktör som försöker fixa allting så bra han kan hade jag blivit utloggad från bloggen så nu tar vi och gör reklam om Trackslistor istället:
Vem har inte dansat tryckare till denna gamla goding:

Om ni letar efter en speciell låt kan ni leta här:
http://www.sr.se/p3/tracks/arslistor.stm
Älskling ska vi köpa nytt badrumsskåp?
Nej.
Ska vi inte köpa ett då?
Nej
Faan det gick inte att flytta helt... Jag bygger ett nytt istället.

Men den extrema massageduschen som man troligtvis inte kan stänga av utan det kommer vatten ifrån alla håll och vi drunknar innan vi fått av strålarna som kommer ovanifrån, sidan, bakom och överallt är 90 cm bred PLUS LIST!!!!!!!!!!! Just det PLUS LIST. Räkna inte med något extra utrymme om ni gör något själv!

Kommentarer
Postat av: Annifey

En mig närstående hantverkare, vi kan kalla honom maken, har en kul anekdot om en kvinna som köpt en sån där massagedusch-historia och blev så skrämd av att den lät när vattnet kopplades på att hon sprang rakt ut och iväg och ringde "kunniga bekanta".



Om hon hade stängt av vattnet eller glasdörrarna, eller iallafall dörren till badrummet INNAN hon sprang ut och ringde för att det small i rören hade hon (och grannstackarn under) sannolikt sluppit en gigantisk vattenskada...



Extra roligt blev det när tidigare nämnda kvinna ringde en lördag kväll efter att skadan var åtgärdad för att tidigare nämnda hantverkare skulle komma dit och "lära henne duschen"...



Hans arbetskamrater kommer sannolikt ALDRIG att släppa den. (sannolikt inte hennes grannar heller...)

2008-08-11 @ 15:04:25
URL: http://www.annifey.se
Postat av: Anna

Åhh vad roligt!!!!! När kommer du och hälsar på;-)

2008-08-11 @ 16:29:36
URL: http://minkamera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0