Gott slut på 2007!

Har haft en riktigt skön dag med en del skapande och ett härligt gäng på besök eller vad tycker ni om minstingen här nedan? En riktig goding!!!!
Jag och Cirkusartisten sitter och scrappar för fullt och Clownen springer runt och försöker sova (det går ju så där) och Direktören är i garaget och polerar sina verktyg. Precis som vilken kväll som helst.
GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!
image219image220image221

Vad heter ditt djur?

Har fått tag på en sida som jag inte sett förrut. Bor du ihop med ett djur så kan du presentera det här: http://www.djurkontakt.se/
Jag undrar bara vilket art & ras jag skulle presentera mina medlemmar under....

Med hälsning från Direktören:

Kära dagbok!
Spisen fungerar väldigt bra och ryker inte in längre.


Japp, så sa han att jag skulle skriva i bloggen. Själv satt jag uppe till efter tre i natt och gjorde ett bröllopsalbum. Vem som ska få det? Ingen aning. Finns fler bilder på det på www.annasscrapbooking.blogg.se
image218

Och han tänker hur; del trehundrafjorton....

I dag fick jag ett sådant där telefonsamtal som man helst inte vill ha. Det var Direktören förstås...
-När kommer du hem? Direktören.
-Inte än på några timmar. Jag.
-Nej, det är bra det.
-Vad har du gjort nu???
-Rengjort vedspisen med kompressorn. Jag behöver städa innan du kommer hem. Direktören.
-Du skämtar!
-Nej, hej då.

Jag ringde upp han:
-Hur ser det ut???
-Det är bara små korn.

Suck. Som min faster sa: Han är teoretiker.
Här nedan ser ni hur fötterna och hyllorna ser ut här hemma. Ändå säger han att han har städat. skumt det där... Kan tillägga att han ser ut som en tungt arbetande sotare i ansiktet.
image216image217

♥TACK Mamma, Carina, Ullis, Jonas, Ann, Sara och Beth för all hjälp i dag, NI ÄR UNDERBARA! ♥Tack även till Frida för maten som en praktikant med hörselproblem gjorde i ordning.♥ Samma tid nästa år?

God Jul!!!!!!!!!!

Stämningen är smått förväntansfull, gröten är utsatt till tomten, skinkan är griljerad, julgranen är klädd och Direktören har läst en julsaga(verktygskatalog) i badet.
image211

image215
image212
image213
image214

Nu återstår bara resten... Kan vi ringa SVT och be dem visa Kalle Anka lite senare....? Ska bara fixa lite till sen är det klart.

Tackar George!

Vissa julkort tycker man mer om än andra...
image209

Kära tomten...

Detta med julklappar är liteeee svårt för en del. Även om dom får en önskelista eller om man pekar på det man önskar sig... Jag önskar mig:
♥ Fred på jorden
♥ En resa till Sydpolen
♥ Dollarsedlar
♥ Lampor till sovrummet och hallen
♥ Marie Picassos skiva
♥ Böcker om vackra platser på våran vackra jord
♥ Böcker skrivna av Donald Trump
Hur svårt kan det vara? Det är ju massa förslag i olika prisklasser. Min kära Cirkusdirektör har köpt lite olika julklappar genom åren... Hmmm. Resa till Teneriffa, dvd-filmer och chokladask inköpta på Statoil på väg till julfirande på julafton...arbetsbänk från Biltema. I år har han lånat släpkärran från mamma & pappa och köpt MDF-skivor på Högvalta Byggmaterial i Arvika. Intressant. Vad ska jag få? En flotte så jag kan åka till Sydpolen? Jag är NYFIKEN! Lämna gärna gissningar! När jag frågar Clownen vad jag kommer få från pappa så säger hon: LAMM. Hoppas hon har fel.
I dag har jag fått presenter i min affär!!!!! Jättefina saker. Kolla in:
image208
Väska är handstickad och jag lovar lägga ut en länk till företaget så fort de får sin sida färdig. Den är ju underbar!!!!

Bildbevis!

Ha, jag fick till det där med pyssel!
image207

Julpyssel!

Ungarna grinar och Direktören ser på fotboll och jag ska göra julpyssel! Här har ni en länk på kvinnligt pyssel.

Gasproblem...

Vi har diskuterat miljön här hemma nu några dagar efter vi sett Al Gore fått ett pris i Oslo. Jag frågade Direktören vad vi kunde göra här hemma för att spara på miljön:

-Du kan sluta fisa.
-Hm, urgh, vá?
-Ja, du och kossorna släpper ut jättemycket gas. Ni är ett stort miljöhot.

Tack för den.

Det är inte bara Direktören som har gas på hjärnan. I dag på väg till dagis gick vi förbi en bil som var igång. Då sa Clownen:
-Bilen fiser. Det kommer ut därbak. Det är gôtt att fisa! Hahaha!

Så nu är det bilarna, jag och kossorna som ska belastas för framtida miljöförstörning. Bara så ni vet. Inte alla vackra fabriker som läcker miljögifter som ett korthus!

Var rädd om miljön!
Detta foto tog jag i går på väg till Karlstad över sjön Värmeln:
image206

Nu ska jag åka iväg och ha julkortskurs på ett företag. Ska bli spännande, de är 17 st nybörjare.

En stor röst fylld med värme och längtan!

Äntligen har Marie fått visat svenska folket mer än att hon är Big Brother-Marie. Vilken jäkla röst hon har, så stor och kraftig röst! Eller som Direktören sa i går:
- Vinner inte hon så är det något fel!
Och han har väl aldrig sagt något positivt om svensk musik någon gång. Jag är helt chockad!
Ska bli kul att se vad hon hittar på och hur långt hon går ute i vida världen. Jag tror hon blir en världsartist! Jag vill mer än gärna betala för att se henne sjunga live. Ni som känner mig vet att jag är ett Big Brother-freak och till och med skaffade betaltv för att följa alla galna gäng i huset dygnet runt  :-)
Här ser ni vinnarlåten:

Gula tankar....

Samtal 7:55 en torsdagsmorgon:

- Hej mamma.
- Hej Älskling!
- Jag har inte kissat i din säng. Jag är en stor flicka nu. Hej då.

Clownen ringer och berättar att hon sovit utan blöja i natt.

Mejla!

Hehehe jag har nominerat er till att få öppna en lucka hos Mix Megapols julkalender:
http://mixmegapol.com/3705.aspx
Och alla nomineringar är inte så spännande men vissa är;-)

Träningsläger och trasiga dinosaurier...

Om ni någon gång träffar en människa som ni fattar tycke för och kan tänka er att gå vidare med i livet fråga detta:
-Är du bredd att hänga upp obegränsat med ljusslingor i flera fönster i ett hem i resten av ditt liv?

Svarar han/hon ja på detta och signerar ett kontrakt på 100 år så är denne värd att satsa på.

Vi har nämligen haft vissa svordommar och verktyg som saxar framme i helgen när vi skulle sätta upp pyntet hemma. Cirkusartisten och jag klädde hans sänggavel med en ljusslinga som innehöll dinosaurier och då fungerade den hur bra som helst. På kvällen var en lampa trasig... Direktören KLIPPTE ner slingan i bitar. Tårarna forsade på Cirkusartisten. Så då var en slinga uppe och nertagen. Bara resten kvar.

Jag blir hysterisk på allt detta trassel!!! Till allt elände har man tre personer till i hushållet som ska titta och kommentera var allt ska hänga.

image202

Cirkusartisten och Clownen hittade en massa annat krafs som de dekorerade och satte fram. Tjusigt! Det är synd att ta nya ljus i år när fjolårets finns kvar.
image203

I går tog jag med Direktören på träningsläger. Vi ska nämligen åka på mässa i Los Angeles i februari och då ska han vara min bärhjälp i sju dagar. Detta behöver det tränas hårt inför! Han försökte att fejka ett telefonsamtal från hans chef som "krävde" att han skulle infinna sig på arbetet omedelbart! Men den smarta kvinnan såg igenom detta.
Vi var i stan cirka en halvtimme och han klarade att bära en kasse. Men sen hände något. Han smög i väg till Claes Olssons. Inte min plan! Helt plötsligt fick jag bära kassar!!! Och han kom ner med en kartong som var 1*1 meter!!! Vad den innehöll? Han säger att det är rör till någon sug som han behöver till en såg men jag ger mig faan på att det är något elektriskt verktyg. Efter denna händelse var det dags för vätskekontroll.
image204

RSS 2.0