Orange & rosa igen!

Man kan inte få för mycket orange & rosa! Någon gång ska jag visa er ett urval av allt orange & rosa jag har. Jag har inte börjat måla våra väggar i det. Än...
Här är några som har:
image382image383image384
RESPEKT!!
image385image388image389image386image387
Alla bilder är snodda ärligt från:
 http://www.flickr.com/search/?q=orange+and+pink&m=text

Öronvärk och flygplan.

Min lilla bäbis har ont i örat. Det rinner var och hon hör väldigt dåligt på örat. Idag när jag pratade med henne i telefon så hörde hon inte vad jag sa men när hon bytte så hörde hon:
-Jag har köpt medicin till dig, sa jag (alvedon)
-Men jag vill ju ha chips! sa Clownen. Det kan bota många smärtor!

Jag fick också ett intressant telefonsamtal idag. Det var Direktören:
-Kom inte hem idag!
-Har ni fått kräksjukan, undrade jag.
-Nej, morsan kom förbi med Christer Sjögrens cd till Artisten. Det är förfärligt. Det går inte att vara här hemma!!!
Man ska uppskatta barn olika smak anser jag:-)

Artisten har byggt ett stort flygplan av A4-papper. Ser bra ut tycker jag. Flygplanskonstruktör eller proffs med papper:
image381
Nu ska jag se på Ugly Betty och sen Desperate Houswives. Kvällen är räddad!

Anonym?

Nu har dessa fantastiska telefonundersökningspersoner ringt igen. De ville ställa frågor om tobak och mina vanor runt det:

Du är givetvis anynom.
OK, men du ringer på mitt hemnummer och då vet du vem jag är.
Vad jobbar du med?
Bla bla bla osv
Vilken kommun bor du i?
Men skulle jag inte vara anonym?
Jo men vi vill kunna ringa dig i framtida undersökningar.
Ja men du har ju redan mitt telefonnummer.
Ja och en sista avslutande fråga, vad heter du?
Men va faan skulle jag inte vara anonym?

Smått hysterisk!

Har packat bilen full med massor av scrapbookingsaker inför en mycket efterlängtad kurs i Helsingborg med lärare influgna från USA. Satt vid datorn i lugnan ro och valde färg på den nya ytterdörren som vi ska beställa.
Direktören har tagit upp fjolårets projekt och börjat måla alla nya bräder som ska upp på huset. Huset blir Västlandsröd och murbruksgrå. Skitsnyggt tror jag. Jag sitter och funderar vilken dörr vi ska ha som sagt.
Helt plötsligt fick jag något annat att tänka på när Direktören kom in. Han hade tagit bort första brädan på väggen. Och så här ser det ut under:
image380
FUKT & MJUKT!!!! Måste vi renovera badrummet nu? Det är enda rummet i hela huset som vi INTE tänkte renovera. Jag blev nästan chockad när han visade mig. Jag in och letade reda på besiktningspapprena från ifjol och inga anteckningar om fukt i väggen. Ringde upp besiktningsmannen och han lovade komma i morgon.... Han ska vara jävligt glad att jag är i en annan del av landet i morgon!
När jag började slå numret så sa Direktören:
-Nu är du snäll!
Fortsättning följer.
Jag tror jag ska ha en orange dörr.

David Jordan.

I morse såg jag en intervjuv med en skön snubbe; David Jordan. Han kommer ni höra mer av! Om ni träffar honom, säg inte att han är likt Prince, det har han hört förrut!


Kolla in kommentarerna under denna YouTube-video:
http://www.youtube.com/watch?v=8I5BGsK5ZAU


Gammalt är modernt!

Titta vilka underbara scrapbookingsidor jag hittade på nätet:
image375image376
Det jag tittade på från början var detta:
image377image378image379
Har nämligen fyra bruna väggar som jag har lust att leka lite med :-)
Här är länken till sidan med mer scrapbookingbilder:
http://www.harmonie-interieure.com/01collections/2temps/plaquesphotos1.htm#

Det är vår!

Ujujuj vilket härligt väder vi haft i dag! Helt enkel i världsklass.
Vi har gjort en massa i dag. Varit med Direktören på brädgården, Artisten har funderat på varför tobaksodlarna gör cigaretter när det är farligt "De kan ju göra något bra istället", Clownen har stängt in en katt i källaren och jag har lekt med kameran. Och Lasse fyller år. Grattis!!!!!!!!!!
image367image368image369image370image371image374image373image372


Snart en födelsedag äldre.

Nu är kalasen över för denna helg och vi har massor av tårta kvar om ni vill komma på fika i morgon.
I går var det kalas för en hög med ungar och de var fulla av socker och lagomt trötta när de gick här ifrån. De lekte kurragömma och byggde lego bland annat.

image359
image360
image361
image366
I dag fick jag fler användbara presenter från Direktören. Bilsvampar och en högtryckstvätt. Han brukar vara den romantiska här hemma eftersom jag är lika romantisk som en soptunna. Men idag vet jag inte vad han hade tänkt på. Men jag vet vad jag ska ha tvätten till; vattenkrig och ta bort äckliga daggmaskar från stubbar.
image362image363
Clownen var för nära dyngspridaren.
image364
Baugetten fick sitt första bad av Direktören i dag.
image365
Men det bästa va allt var att Direktören hade suttit i natt vid mina stämplar och gjort ett annorlunda kort till mig♥♥♥

Kalas på G!

I morgon har Artisten kalas för sin klass och några till. Vi kommer ha 17 ungar här hemma! Hur tänkte jag då??? Ja ni, det vet inte jag heller.
Vi har bakat och grejat hela veckan.
Jag bad Direktören att flytta på granriset som legat i trädgården för länge. Jag försökte elda upp det i söndags men det fungerade så där.. Bensinen exploderade och sen var det roliga slut. Rishögen låg kvar pga fukten.
Direkören lovade att ta hand om det dagen efter. Gjorde han det?
Nej, han ringde Lastbilscentralen och beställde åtta ton singel/ grus istället och krattade ut i uppfarten till garaget. Bra Direktören! Men i går var högen borta i alla fall.
Direktören och Artisten skulle baka under veckan också, men det har inte hänt än...
Vill ni ha inspiration på mat kan ni titta här och kika in alla länkar på deras högra sida:
http://kitchenretro.wordpress.com/
Här får ni en annan bagare:

Jag har fått en present också, i förväg. En lampa till garaget. Inklusive glödlampa. Den var inte ens inslagen. Fattas bara att jag får en dammsugare på söndag också... Jag har fortfarande inte fått den berömda hyllan som jag skulle ha fått i julklapp i fjol. Vad är det för fel på att köpa en bok som jag har önskat mig i snart sex månader?

Reklampaus!


Finn två fel.

Det brukar ta stunder av skratt, bus, läsning, springande, dricka vatten, kramar och arga miner från föräldrarna innan de små blå stängs för dagen. I kväll gick det väldigt fort, för fort. Knäpptyst med en gång. Två fel bara.
Fel rum, fel säng.
image358

Shoppingsugen. Igen.

Nu vill jag shoppa! Vet inte vad jag vill ha bara. På söndag fyller jag år och vill ha massa fina roliga färgstarka prylar! Här nedan finns det gott och blandat för er som gillar papper mm.
http://onegoodbumblebee.com
image353
I dag har Busan varit här och matat våra avkommor med kräftor och då sa hon att det fanns fina hyllor bla på IKEA. Och jäklar vad rätt hon hade:
image357
Jag gillar detta bla:
image354image355image356

Svartvit kärlek.


I dag har vi snosat Edvin. Titta så fin våran kärlek blev i döskallekläderna jag köpte. Han hade på dem ända tills jag blev blöt i handen pga orange bajs. Tack för den Edvin, det är kärlek det!
image350
image351image352

Min frisyr & jag.

Direktörn undrar om jag är släkt med Magnus Uggla och frisören jag gjorde det hos sa att det hänger till sig och ser bättre ut om två veckor. Så, då behöver vi inte prata mer om det.
Och så har jag gjort ett kort med några av de många stämplarna som kom till butiken i går. Praktikanten har jobbat hårt♥
image348
image349

Mormor 80+

I dag fyller min mormor 80 plus någoting! Hon är pigg som en mört och röker värre än en snål på en tobaksfabrik. Här hemma kallas hon Gamla mormor och Cirkusartisten har döpt sin sköldpadda till Ingegerd efter henne pga att att sköldpaddan är lika skrynklig som Gamla mormor.
Vi har diskuterat fram och tillbaka vad vi ska ge henne. I morse kom Artisten på lösningen:
-Vi kan ge henne sådana som Anki äter.
-Vad äter Anki?
-Ja, sådana så man inte behöver röka längre.
-Aha, nikotintuggumi!
-Ja, det skulle hon bli glad över!
Nja, jag vet inte det... Har man rökt i snart 70 år så dör man troligtvis om man slutar röka. Men nikotintuggumi ska hon absolut få för jag vet inte vad man ska köpa till en som har allt.

Visste Ni att jag ska bli farmor? Här är nedan är bildbeviset. Ska bli otroligt spännande när Artisten förklarar för Direktören att han ska bli farfar. Vi håller redan på att boka in terapi-tid för Direktören efter att Artisten förklarat för honom att han önskar sig Christer Sjögrens dubbel-cd i födelsedagspresent...
image347

Ship o´hoy!

Nu åker jag på en kryssning med Handelskammaren. Vi är 1100 personer från Värmland som ska inta Östersjön. Intressant. Undrar hur många alkoliserade gubbslem jag får träffa. Sven-Ingavars är med så jag vet redan en del svar;-)

Baugetten står här hemma fin och guldig. Den har redan fått lära känna min Cirkus. När vi körde ut från bilhallen på Helmia så hade Dierköten med sig en slipmaskin i knäet. Fråga inte! Han är bara sådan.
Sen var vi och tittade på Lilla Edvin och han fick också bekanta sig med en slipmaskin, varför? Hans storsyster fick nämligen ett leksaksset med diverse verktyg och då var Direktören också tvungen att visa sitt verktyg. Det går ju inte att en tvååring får visa sina verkyg utan han minsann får visa upp att hans är större!
Och slutligen så fick slipmaskinen följa med in till hans mamma och pappa och dricka kaffe. Sen kunde Direktören och slipmaskinen sova gott.
Nu tar jag ledig från sågspån och verktyg!

Ship o´hoy!

Nu åker jag på en kryssning med Handelskammaren. Vi är 1100 personer från Värmland som ska inta Östersjön. Intressant. Undrar hur många alkoliserade gubbslem jag får träffa. Sven-Ingavars är med så jag vet redan en del svar;-)

Baugetten står här hemma fin och guldig. Den har redan fått lära känna min Cirkus. PåNär vi körde ut från bilhallen på Helmia så hade Dierköten med sig en slipmaskin i knät. Fråga inte! Han är bara sådan.
Sen var vi och tittade på Lilla Edvin och han fick också bekanta sig med en slipmaskin, varför? Hans storsyster fick nämligen ett leksaksset med diverse verktyg och då var Direktören också tvungen att visa sitt verktyg. Det går ju inte att en tvååring får visa sina verkyg utan han minsann får visa upp att hans är större!
Och slutligen så fick slipmaskinen följa med in till hans mamma och pappa och dricka kaffe. Sen kunde Direktören och slipmaskinen sova gott.
Nu tar jag ledig från sågspån och verktyg!

Ship o´hoy!

Nu åker jag på en kryssning med Handelskammaren. Vi är 1100 personer från Värmland som ska inta Östersjön. Intressant. Undrar hur många alkoliserade gubbslem jag får träffa. Sven-Ingavrs är med så jag vet redan en del svar;-)

Baugetten står här hemma fin och guldug. Den har redan fått lära känna min Cirkus. PåNär vi körde ut från bilhallen på Helmia så hade Dierköten med sig en slipmaskin i knät. Fråga inte! Han är bara sådan.
Sen var vi och tittade på Lilla Edvin och han fick också bekanta sig med en slipmaskin, varför? Hans storsyster fick nämligen ett leksaksset med diverse verktyg och då var Direktören också tvungen att visa sitt verktyg. Det går ju inte att en tvååring får visa sina verkyg utan han minsann får visa upp att hans är större!
Och slutligen så fick slipmaskinen följa med in till hans mamma och pappa och dricka kaffe. Sen kunde Direktören och slipmaskinen sova gott.
Nu tar jag ledig från sågspån och verktyg!

TACK FÖR ATT NI FINNS!

I dag fick jag blombud till butiken! Det var ifrån en av mina största beundrare och det var bara ett av de tillfällen som jag har varit så nära att gråta av att jag varit rörd av all omtanke! Ni är helt underbara. Ni ringer, smsar, skriver och pratar och frågar hur det är med mig! Det uppskattas ska ni veta!!!!!!!!image345
Jag mår mycket bättre och rörligheten i handen kommer tillbaka mer & mer för varje dag. Jag har varit på jobbet två dagar och båda dagarna har jag varit stel i nacken, trött och armen har domnat bort. Men sjukgymnasten sa att jag fått en stukning i nacken och jag måste hitta en bekväm hållning för nacken. Det är inte lätt, jag har gått och suttit som en hösäck i 25 år! Nu ska jag hålla ryggen/ som om jag hängde i en krok...

I morgon får jag min Baugette och jag har lite ångest över att jag beställde en mindre bil än den jag krockade med. Men vi får se till att vi inte krockar. LÄTT!

I dag hade jag med mig scrapbookingdekorationer hem. Barnen fick ta del av dessa. Det var väldigt tyst och jag upptäckte att man kan ha scrapbookingsaker till annat än att dekorera album med...image346

RSS 2.0