Julkort och farsdag på G.

Nu är de första korten med Basic Greys Wassailpapper färdiga.

De nya Basic Grey hittar du här:
http://www.annasscrapbooking.e-butiken.se/?cat_id=168&head_id=24
Julgransdien från Quickutz finns här:
http://www.annasscrapbooking.e-butiken.se/?cat_id=127&head_id=26
God jul stämpeln är från Inkido:
http://www.annasscrapbooking.e-butiken.se/?cat_id=135&head_id=21


Morfar kortet är också gjort av Basic Greys nya Wassailpapper. Till det utstansade har jag använt baksidan på de mönstrade Wasail.
Allt utstansat kommer från Quickutz som finns i www.annasscrapbooking.e-butiken.se

Grattis & utmaning.

Gillar ni utmaningar? Ibland behövs det utmaningar för att komma vidare. Jag bad Heléne i Designteamet att utmana mig i går. Jag skulle använda tre foton och färgerna petrolblå, gråblå och vitt. Tada jag är färdig fröken!
Hjärtana är utstansade med en lång die från Quickutz till Revolution. Blommor från Reprint, tags från Shabby Chic Craft som nu finns i e-butiken under Dekorationer.
Och ett rosa grattiskort:

Beyonce - hon vet hur man gör!

Vacker kvinna, smart video, vacker pojke, tänkvärd text och underbar låt:

Detta med tid och ledighet...

I går var det vintertid. Det fattade Direktörn. I dag hade han glömt bort det. Gick upp en timme tidigare och gick ut och väntade på sin bror som han åker med till jobbet. Direktörn hade fortfarande inte kopplat ihop sina hjärnceller och fattat att han fortfarande levde på sommartidens tid. Gick i väg för att möta sin bror ner mot vägen för att se om han kommer snart. När han gått en bit kommer han på det! Han är ju en timme tidig. Går hem igen och väntar inomhus.

Jag var inte bättre i dag. Vaknade givetvis av Direktörn traskade omkring här hemma och pratade med sin lilla Clown som också vaknade av Direktörns förvirring. När Direktörn kom i väg till jobbet var det dags att väcka Artisten.
-God morgon, dax att vakna.
Inte en rörelse.
-Du vakna nu du ska upp.
Artisten kryper längre in under täcket.
-Gå upp nu! Du får inte komma försent till skolan. Kom igen, gå upp!
Världens elakaste mamma drar bort däcket.
-MAMMA DET ÄR LOV!!!!!!!!!!!!!!
-Jaha, just det. Sorry.... Somna om du. Hehehe. Förlåt glömde bort det....

En nyvaken, mycket irriterad sjuåring, som visar tendenser på hur en tonårstid kan utvecklas tar sin docka, sin kudde, sitt täcke och går ut till tv´n och lägger sig på soffan och ser på tv. Mamman i familjen tycker inte det är riktigt lämpligt just då att kommentera täcket och kudden i soffan som inte brukar vara populärt hos mamman.

Ja ja så kan en förvirrande dag vara hos våran cirkus.

Middag på G.

Dirktörn ska laga middag till familjen. Håll tummarna att vi får uppleva morgondagen!

Scrapmässa.

Tack snälla Sara, Kicki, Heléne, Carina, Roger och Micke för all hjälp på mässan!!!!!!!
Här är fina saker som vi gillade på mässan:

Just det, Therése kunde inte vara med på mässan så då fick jag tröstshoppa åt henne. Ser det bra ut Therése?

Road-tripp.

Klockan 8:37 en lördagsmorgon. Sara frågar småpojkarna om hon inte kan få se lite naket. Tre sekunder tog det... Jag vet inte vad hon ska göra med bilderna men hon kommer säkert att njuta länge av dem...

Varning!

I kvällens avsnitt av Lyxfällan är det en mamma som håller på med scrapbooking.
Oooops.
Kan man göra strömavbrott då? Eller ringa Fredrik och säga till honom att dra med Direktörn på ett låååååångt innebandypass i kväll? Typ, förlänga det med en timme.

Hello Kitty

I dag var jag på jakt efter present till min brorsdotter. Jag frågade om jag fick köpa hur mycket Hello Kitty som helst... Det fick jag. Detta är dock till mig och Clownen:


Underbar stund:


Dagens kläder är en populär kategori har jag sett på modebloggar. Så här kommer våran "Dagens Outfit":

Den röda dräkten köpt på H&M och den svarta med nyanser och inslag av grått är köpt på Toys R us.

Drömmen är sann.

En hundvalps (jo, han ska bli större) dröm måste vara en klumpig fyraåring som älskar mat.

Nya klipp!

Visst är dans underbart? 
 

Här är det inte så mycket dans men det är kul när andra får ont:

 
Det finns smarta människor. Men inte i detta klipp:
 

Men bästa filmklippet genom tiderna är detta:
 

Tårtpinglan.

Åhh vad roligt vi har haft det. Vi ville inte gå hem och vi smekte våran sugerpaste! Vad vi gjort? Varit på tårtkurs!!!!

Tystnad och räkor.

Clownen pratar konstant. Det har hon fått från Direktörns sida. Ja, jag är inte den som sitter tyst en hel dag heller men Direktörns familj slår allt!
I går kom jag på ett sätt att få Clownen tyst. Räkor. Hon älskar räkor och hon är nästan tyst hela tiden.Sen är det det här med bankkrisen. Har ni märkt av den? Jag märkte det i går. De fick starta om datorerna på banken. Pensionärerna tyckte det var skitjobbigt. De fick vänta hela fyra ½ minut längre på att få prata med någon bakom disken.
Jag fick även lära mig ett nytt ord i går. Det är alltid trevligt. Ordet är BÖRSRALLY. Leder gör Asien. Spännande.

Här hemma tjatas det och diskuteras om allt. Till och med den sista räkan kan vara orättvis och måste diskuteras. Det var et kilo räker från början. Det är bankkris i USA och här sitter vi och försöker fördela fyra räkor rättvist. Precis som det ska vara alltså.

Vad är grejen?

I dag har min dator blivit född på nytt. Och ni som har umgåtts med nyfödda vet att bäbisar kan inte så mycket. Så är min dator. Kan bara surfa på onödiga sidor som ger en massa onödig information. Som tex denna sida:
http://www.vadargrejen.se/
Där kan man få uppslag till egna funderingar som bla varför biopopcorn är svindyrt eller varför någon extraanställd yngling kom på att göra vitamin-coca-cola. Smart Bertil!!!!!!

Söndagskorven.

I dag drog vi till skogs med en hög trevligt fôlk.


Scrapptävling!

Under helgen är jag med och sponsrar en Cybercrop på www.svenskscrapbooking.se och då får jag själv inte vara med som tävlande så klart. Men mina barn får:-) Så jag frågade om de ville det och de skrek: JAAAAA!

När de suttit ett tag sa Clownen på fyra år:
-Mamma kan du lägga ut kort på oss i bloggen när vi gör såååååå fint?

Självklart mamman göra det:


Road bäbis!

Hoppa hoppa hoppa så blir jag go oh glad!

Edvin är en riktig godbit!

Älgjakt

Nu är vi hos mor & far och äter middag. Vi väntar på äppelpaj med vaniljsås. Några som redan försett sig med äpplen är dessa varelser. Pappa som har hagelbössan hemma tror inte de överlever veckan...

Kläm på brösten kvinnor!

I går var jag och visade brösten för främmande människor. Mammografi. Jag fick till och med göra ultraljud på bröstet. Det är häftigt att se sina bröst!!!

Läkaren sa att jag hade mycket fint fett i brösten och det bästa av allt:
"I dag har du inte bröstcancer."

Direktörn frågade om inte läkaren tyckte att en utomstående skulle kontrollera mina bröst och klämma efter knölar varje dag...

Direktörn får numera endast vistas ute bland folk på torsdagar mellan 20:00 till 21:00.

Trevlig helg!!!!!!!!
// En som har energi och vill fira livet ♥♥♥♥♥

Måndagsterapi

På måndagar kan det hända att jag får tid för mitt pysselrum. Och det fick jag i dag. Skönt!!!!!!!!
Tre kort har jag gjort:En härlig höstdag eller...

Älskade höst, vilken dag du har gett oss. Den kunde ha blivit perfekt. Klarblå himmel och strålande sol och kafferep med familjen i eftermiddag.
Men så kom jag på att jag ska göra en pekanpaj till Direktörens kalas i eftermiddag. Det skulle jag nog ha klarat av om jag inte dammsög, tjatade på ungarna, förberedde pajskal, räddade ett husdjur och plockade bort vardagen. Som det står på vissa tv-program "Don´t try this at home". Det kan bli så fel.
Tex så kan kolaknäckpajsfyllningen koka över. Vet ni hur kladdigt det blir om man kokar över fyllningen till en pekanpaj? Vet ni hur länge det tar för er att torka upp kletet från spisen sen? Vet ni hur roligt det är att ha tusen frågor från ungarna samtidigt som man städar upp? "Varför gör du så mamma? Får vi smaka? Är det varmt? Så brukar inte du göra?" GGGGGGGGaaaaahhhhhhhhh.
Sen när det eländet är slut tar nästa vid. Sitter vid datorn och tycker det luktar konstigt.
-Jävlar, pajen!!!!
Den fick vara i ugnen i 50 minuter istället för 10 minuer. Men jag häller över kletfyllningen så syns inte det brända....
Välkomna på kalas!

Ja just det. En härlig höstdag var det. Vilka färger vi har i trädgården:


LA ink & Kat.

Jag bara älskar att se Miami Ink och LA ink. Ni som inte vet vad det är så är det tv-program om tatueringar och varför folk valde just de tatueringar de gjorde.
Min favorittatuerare har en studio i Los Angeles och hon heter Kat. Gissa om jag är sugen på att tatuera mig hos henne!!??!!
Är ni också sugna? Fyll i ansökningsformuläret här.

Kat´s hemsida
La ink
High Voltage Tattoo Studio

På resande fot.

I måndags kom Direktören hem och berättade:
-Jo du vet den där resan till USA med jobbet.
-Ja.
-Den blir inte av.
-Åhh gud vad bra. Jag har funderat fram och tillbaka hur det blir med hämtning på dagis med mina sena kvällar och helgar osv.
-Det blir till Singapore, Australien och Nya Zeeland istället, berättar en nöjd Direktör till en sambo som är på gränsen till nervsammanbrott.

Idag när jag kom hem fick jag höra att jag hade städat bort hans pass. I över en timme gick han och tjatade om detta pass och han var inte tyst en sekund och givetvis hade jag lagt det på något konstigt stället enlligt honom. Sen plötsligt blev han knäpptyst och vände bort ryggen från mig.
-Vad gör du? sa jag.
-Ingeting, svarade Direktörn.
-Får jag se!
-Nej.
-Du har hittat passet eller hur!??! Var det där jag sa? Undrade jag.
-Vill du ha te älskling?
-Får jag se i din ficka?
-Du hade säkert tagit bort det och när jag hade letat så här länge la du det tillbaka på mitt "pass-ställe".

Nu ska Direktören ringa till sin mor och be om ursäkt för att han är hennes son och sen säga i varje dag i ett år "Jag är en idiot.".

Sist han letade efter sitt pass letade han i tre dagar och kom försent till Italien. Då hette det att hans son hade gömt det...

RSS 2.0