Älsklingen skickar mejl.

Det är inte ofta jag får mejl från Direktören. Men det händer. I dag har jag fått två. Jag tror han fjäskar inför farsdag... Ett mejl var att jag skulle besiktiga bilen på Bilprovningen. Det andra var detta:

Voted best joke in Australia:
Stan walks into his bedroom with a sheep under his arm and says: "Darling, this is the pig I have sex with when you have a headache." His girlfriend is lying in bed and replies: "I think you'll find that's a sheep, you idiot." Stan says: "I think you'll find that I wasn't talking to you."

Visst är han romantisk?

Lat, stor tjej och en explosion.....

Clownen: Jag är en stor flicka.
Stora S: Jaha?
Clownen: Jag har trosor.
Stora S bryter ihop.
Så nu vet ni. Tar ni av er trosorna är ni inga flickor längre.

Efter den givande stunden åkte vi vidare till sjukgymnasten. Där fick jag åter igen bekräftat att Clownen är världens lataste barn. Hon skulle nämligen spela fotboll för att sjukgymnasten skulle se hur hon rörde sig osv. Men nej du, där var det stopp! Hon skulle minsann inte spela någon boll. Det slutade med att hon satt ner och spelade boll....

Clownen hann även med att utforska fler toaletter. Hon har nämligen ett sjukligt begär av att pröva alla toaletter i hennes omgivning.... I går hann vi med fyra nya toaletter.
image173image174image175

Sen har Cirkusdirektören lyckas med det otroliga att spränga en Sodastream.... Hur han gjorde? Det undrar vi med. Det var vatten till och med i lådorna och det var ingen som torka ur det... Nej nej, det torkar upp av sig själv.
image176

Alla barn som överlevde 30, 40, 50, 60 och 70-talet.

Först så överlevde vi att födas av Mammor som rökte och drack under graviditeten. Dom tog magnecyl och alla möjliga läkemedel, åt blue cheese dressing samt åt tonfisk direkt ur burken men blev aldrig testade för diabetes.

Efter detta trauma blev vi lagd på mage för att sova i en spjälsäng målad i en rosa eller babyblå färg med hög blyhalt.

Vi hade ingen barnsäkerhet på medicinburkar, Dörrar eller fönster och när vi cyklade hade vi ingen hjälm!! För att inte tala om vilken risk vi tog när vi liftade.

Som spädbarn och barn åkte man bil utan barnstol , bil kudde , säkerhetsbälte eller airbag.

Vi drack vatten direkt ur trädgårdsslangen och INTE ur glas eller flaska. Vi delade läsk med flera kompisar och drack direkt ur flaskan och INGEN dog av detta. Vi åt muffins, Mammas bullar, vitt bröd, riktigt smör och för mycket socker på cornflakes och i långfilen, Inte blev vi överviktiga för det!! För att VI VAR ALLTID UTE OCH LEKTE!!!

Vi kunde gå hemifrån på morgonen leka hela dan och kom hem när gatlyktorna var tända. Ingen kunde nå oss på hela dan OCH VI VAR OKEJ!!

I timmar kunde vi bygga lådbilar av skräp för att sedan åka ned för någon backe och då upptäcka att vi glömt bromsarna. Efter att vi åkt in i träd och buskar ett par gånger lärde vi oss att lösa problemet.

Vi hade inga Playstation, nindendos, X-box, ingen video eller DVD, inga 150 kanaler På TV,n inget surroundljud, CDspelare inga MOBILTELEFONER, DATORER inget Internet eller MSN Vi hade VÄNNER och dom fann vi UTOMHUS!!

Vi föll från träd och tak, skar oss, Bröt armar och ben, slog ut tänder!! Och inte blev någon stämd eller anmäld för det. Vi åt maskar och kakor gjorda av sand eller jord Och inte fortsatte maskarna att leva i magen!! Vi fick luftgevär vid 10års ålder, vi hittade på spel och lekar med hjälp av en pinne och en tennisboll, och fast man sa att det kunde hända, så var det inte så många som fick sina ögon utpetade av pinnar.

Vi cyklade eller gick till kompisar, ringde eller knackade på och ibland steg vi bara in och pratade med dem. Fotbollslaget hade uttagningar och alla blev inte uttagna, dom som inte blev det, fick lära sig att handskas med besvikelsen . OTROLIGT ELLER HUR!!??

Tanken på att våra föräldrar skulle stå på vår sida om vi bröt mot lagen fanns inte Dom var faktiskt lagens högra arm!! Denna generation har faktisk fostrat dom största risktagarna, problemlösarna och investerarna någonsin.

Dom senaste 50 åren har varit en explosion av uppfinningar och nya ideèr Vi hade frihet, misslyckanden, framgång och ansvar och vi lärde oss att ta allt detta!! Om du är en av dem så GRATTIS!

Här är förklaringen till varför kondom säljs i 3, 6 och 12-pack:


En 12-årig pojke gick in i en affär med sin pappa. När de gick förbi kondomerna frågade pojken sin pappa vad det var för något. Pappa sa "Det där är kondomer, dem använder man när man vill ha säker sex." Då frågade pojken "Varför finns det bara tre stycken i den där?" Pappan säger "Jo, det där är för högstadiepojkar. En för fredag, en för lördag och en för söndag." Pojken pekade på ett annat paket. "Varför är det 6 stycken i den där då?" Pappan säger "Det är för gymnasiekillar. Två för fredag, två för lördag och två för söndag." Och till slut frågade pojken "Och 12-packet då?" Pappan blev lite tårögd och sa sedan.. "Jo, min son, det där är för gifta män. Januari, februari, mars..."

Hösten är äntligen här!

I går tog vi och rensade i trädgården. Vi tog ner alla solrosor och la fröna i köket för torkning. Dirketören klöv ved för vintern och pappa klippte gräsmattan en sista gång. Vi krattade också ihop en stor lövhög och det var en favorit!
image168image169image170image171image172

Svärmor skickar viktiga mejl:

Om Du någonsin funderat på hur en kvinnas hjärna fungerar?
Här följer en illustration för att lättare förstå den....


image167

Var enda av dessa små blå kulor är en tanke på någonting som måste göras, ett beslut eller ett problem som måste lösas. En man har endast två kulor och dessa upptar all hans tid... :-)


OBS! Innehåller starka bilder för den som vill ha ordning.

I går när jag kom efter några dagar på jobbet, ca kl 16:40 så låg det en blöt hög med nudlar under bordet....
- Vad är det?
- Ja, just det, Clownen spydde upp sin lunch, sa Cirkusdirektören.

Jag tog en lugnande kopp te och satte mig i soffan med barnen. Direktören gick till garaget. Ni vet en lokal som man KAN parkera bilen i eller förvara flera modeller av olika elektriska sågar i varierande storlek och prisklass.
Under tiden hade någon gjort följande här inne:
Sorterat, vik, lagt in i garderober tre högar med ren tvätt.
Tvättat och hängt upp en tvätt och startat en andra.
Plockat ihop i ungarnas rum och slängt en kasse med skräp därifrån.
Plockat bort tidningar och trasiga flingpaket.
Dammsugit.
Rensat och kastat gammal mat i kylen.

När Cirkusdierktören behagade att komma in och göra oss sällskap frågade jag vad han hade gjort.
- Dammsugit i garaget.
- Varför dammsuger du inte här inne?
- Det är roligare att städa om man ser resultat.
Roligt att veta att ens arbete här hemma är uppskattat när ingen ser resultat av det man gör...

Kära Cirkusdirektör, om du skulle ta hand om din samlarhög i sovrummet så skulle några av världens befolkning se resultat. Jag lovar! Till och med i sovrummet måste han ha elektriska verktyg.
image164

Varför blir det alltid så här:
image165

om ni skulle våga komma hem till oss; ta med:
  • En fredsmäklare, inte Carl Bildt för han står på Direktörens sida.
  • Någon som är anställd på Statliga Smittskydds Institutet.
  • Anticimex
  • Skyddskläder från NASA.

Nu ska jag gå och väcka skönheten och odjuret. God Morgon Alla!
image166

Utmanad!!!!

Äntligen har jag blivit utmanad! Det är underbara Helené som har gjort det. Hon vill nog sätta mig på pottkanten med min svengelska. Rôck n Rôll© Helené!

YOUR ROCK STAR NAME: (first pet & current car): Sixtencrosscountry
YOUR GANGSTA NAME: (fav ice cream flavor, favorite cookie): Melooncheescake
YOUR "FLY Guy/Girl" NAME: (first initial of first name, first three letters of your last name): Akar
YOUR DETECTIVE NAME: (favorite color, favorite animal): Pinkorangepuppy
YOUR SOAP OPERA NAME: (middle name, city where you were born) Mariaarvika
YOUR STAR WARS NAME: (the first 3 letters of your last name, first 2 letters of your first) Karan
SUPERHERO NAME: (2nd favorite color, favorite drink put "The"): The Whitewhisky
NASCAR NAME: (the first names of your grandfathers) Albingunnar
STRIPPER NAME: (the name of your favorite perfume/cologne, favorite candy) Ibizahippie dark chocolat
WITNESS PROTECTION NAME: (mother's & father's middle names ) Inger Åke

Skickar denna utmaning vidare till:
Busan
Hannah
Duktig Tjej
Jonas
Egoina

Rôck n Rôll©

Ettåring med bra genusperspektiv!

I går var vi hos brorsan och hans familj. Där var det fullt hus och god mat. Jag har en ny idol. O; han har världens härligaste genusperspektiv. Han har nämligen två mammor. Underbart! Han delar inte upp sina föräldrar efter kön utan hur han vill. Han säger mamma till båda sina föräldrar. Underbart!
Mamma F och min bror A fixar i köket som karlar gör:
image159
O myser med mamma J:
image160
Grupparbete med ett steg mot ett trevligare kök:
image161
Vi fick även träffa Y & T som hade med sin nya lilla böna M. Hon bara sov och sov och vi petade och gullade i timmar! Mysigt!! Synd att de bor så långt bort för man hinner inte riktigt med.
image158image162
Perfekt leende:
image163

När ondskan kom till butiken!

Det finns hundar och så finns det hundar. Dessa två hundar var med oss i butiken i går och de har båda en sak gemensamt. Bajsat i min affär. Vem är fulast? Den som sjunger eller den som blir jagad?
image151image152image153image154image155image156image157

Namnförslag tack!

Jag ska köpa hund. Har dock inte sagt något till Cirkusdirektören än men han får nog höra det av svärmor. Jag har barnen med mig. Huvusaken är att barnen har det bra. Tjockisen ska vara med och vakta mig i butiken. Nu vill jag ha namnförslag. Skriv massor med förslag!
image150

Mârten är över och julen inställd.

I lördags var vi till Kil, ja inte alla, Cirkusdirektören hjälpte sin bror att bära ved så jag tog med S som sällskap. TACK S, du är underbar!!!! Hon blev förtjust i min kusin och jag hoppas de gifter sig och flyttar till ett slott och lever lyckliga i alla sina dagar.
I Kil finns min kusin C och hon fyllde år. Det var massor av människor som ville gratulera henne och det är inte så konstigt för hon är COOL!
På kvällen åkte jag och S till U & L för att umgås. Det blev middag på Statt och Whisky på The Roof. Roligt att träffa lite folk igen. Men var tusan är alla människor som brukar vara ute??? Det är ju inte så att vi blivit äldre och ska skippa utelivet hoppas jag....

Julen ska alltid planeras i god tid... Kanske inte riktigt som vi gör. Cirkusartisten har redan skickat sin önskelista till Tomten och Clownen tjatar om ett rosa slott. Cirkusdirektören ska måla Cirkusartisten svarta legoborg rosa och ge det till Clownen. Genom detta avslöjande har han fått båda barnen sura och julen är redan uttjatad.
På söndag var Cirkusdirektören pedagogisk och frågade det första han gjorde på morgonen om vi kunde flytta julen. VA????
Ja, morsan har beställt en resa och dom kommer hem sent på juldagen. Hon insåg inte det och tog fel på datumen. Det är okej för de andra.
Hmmm, ja just det. Julen inträffar ju lite då och då under året. Vänta lite, jag ska bara boka en tidsmaskin och leta upp den peson som skrev boken "Bibeln" och be denne författare skriva om så julen blir flyttbar. Återkommer med resultat.
Julen ska i år firas på Annandagen. Kan någon ge mig ett normalt liv? Kan jag få praktisera hos en släkt där man håller sig till traditionerna så jag vet hur året ska se ut???? Please!

Kusinvitamin:
image142
Hennes härligt bubblande sambo:
image143
Barnhörnan:
image144
Fasters favorit:
image147
Mârtensbilder:
image145
image148
image149

Hur luktar han i framtiden?

I morse på väg till skolan:
Cirkusartisten: Eller hur att man kan göra parfym av sågspån?
Jag: Ja, det borde man nog kunna. Hur så?
Cirkusartisten: Det luktar ju såååå gott!

Vem behöver Martin Timell?

Vi har inga pengar. Känns det igen? Vad gör man då? Jo, då går man till IKEA och köper nya filtar & ljus. Hmmm dessa passar inte till soffan... Ringer Ullis. Behöver ni en soffa? Japp, det gjorde hon, till jobbet. Ni kan hämta den när ni vill, det är inte bråttom. Nästa morgon var soffan borta. Oops. Vi behöver en ny soffa visst...... Cirkusdirektören kan också tröstshoppa. Han har beställt en ny såg från England. Vill inte ens höra vad dyr den är. Uppenbarligen för dyr för oss svenskar.
Här kommer bilder på de nya sofforna:
image136image137
Här köpte jag ramar istället för tavlor och framkallade bla svartvita kort på barna:
image138image139image140

För övrigt tycker jag ni ska lyssna på fredagsflörten i P3 nästa fredag för då ska Sandrich vara med♥

Efter samtal med dagis:

Jag: Ringde dagis till dig idag?
Cirkusdirektören: Ja.
Jag: Pratade du med personalen på dagis i dag när du lämnade Clownen?
Cirkusdirektören: Nej, jag såg ingen.
Jag: Och då bara lämnar du Clownen där!!!!!!??????!!!!
Cirkusdirektörn: Ja, vad skulle jag ha gjort?
Jag: Letat tills du hittat personalen, det kunde ju ha hänt något.
Cirkusdirektören: Ähh.

Så trevligt samtal får man när personalen hittar clownen lekandes i ett rum utan att veta hur eller när hon kom till dagis....

Annars har det varit en händelserik helg. Är helt slut. Har inte orkat gjort något i dag bara diskat, tvättat, veckohandlat och bjudit pappa på lunch.
Helgen kan vi sammanfatta med dessa ord:
Middag på Hammarö
Taskig attityd
Insparkad dörr
Porslinskrossning
Arbete
Ambulans
Krampning
Diabetes
Höra T försvinna i telefon och är inte kontaktbar...........
Panik
Tårta
Paket
Få prata med T efter hon fått vård.
Spänningen i kroppen försvinner och jag blir bara trött och allt rinner ur mig.

RSS 2.0