Man ska inte klaga...

Har ni fått en rejäl käftsmäll av en björk, glassplitter i munnen, skärsår på ben och hand, skadat ett knä och högerhanden och kapat av en telefonstolpe med bilen på en och samma gång?
Inte? Det har jag.
Jag kommer inte ihåg smällen men jag vet hur jag mår idag! Skakig, ont, blåslagen och nervös.
I går fick jag sladd med bilen och fick en mötande bil. Jag klarade att inte krocka med bilen men åkte ner i diket på höger sida och över vägen igen och ner på vänster sida och träffade en telefonstolpe så den gick av och en björk som tryckte in bildörren i 70 km.
Jag har haft en jäkla tur! På Volvo sa dom:
Körde du den bilen? OCH DU STÅR HÄR!!!!!!!!!!!!!!!! Otroligt.
Men men ibland ska man ha tur!
Det värsta ändå nästan tycker jag är att den som jag höll på att krocka med inte stannade för att se om jag var skadad. Inte de tre-fyra bilarna som kom efter jag piggnat till heller. Sen kom det två styckna från Svenske El som hjälpte mig ur bilen osv.
Här ser ni björken och den kapade telestolpen och sedan bilder på bilen:
image340
image341image342image343

Härliga Åsikten & vackra ord!

-Mamma, vet du vem som äger himlen? Cirkusartisten.
-Nej, mamman.
-Fåglarna, Artisten.

Såpbubblor, ketchup, brända korvar, blöta vantar och tjusiga Åsikten, det är en favorit. Titta vad fint det är vid Åsikten:
image338
image339

Kärleken!

Titta vad fin han är!!!!!! Våran nya kärlek.
image331
image334
image335
image336
image337
image330
image329

BÄBIS!

I morse 04:40 kom det en stor kille ut med hjälp av kejsarsnitt. Han väger 4295 gr. Det är kärlek♥ De mår ganska okej och kärleken har fått syrgas några timmar.
Artisten är jätteglad över att han har en killkusin för han har enbart tjejer runt sig. Sen kom han på att han är snart sju år äldre än våran nya kärlek. Men han kan nog lära honom en annan legomodell ändå när den tiden kommer♥
Åhh vad lättad jag är att allt är klart. Blev orolig och ringde förlossningen när det tog sådan tid... Nu kan jag lugna ner mig och bli en människa igen. Puh.  Pappan låter hälsa att kärleken är likt storasyster. Det har jag svårt att tro, han är ju nästan dubbelt så stor som hon var när hon föddes :-)))
JAG ÄR TVÅBARNSFASTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GLAD PÅSK!

Nu har förberedelserna för färden till Blåkulla börjat! Vi har fyllt påskbreven och bakat cupcakes som är gula med massa olika strössel på.
Tyvärr ingen bebis än. De sätte igång älskade svägerskan i går eftermiddag och vi har inte hört ett pip från dem sedan dess.
Trevlig påsk, vi ses på Blåkulla♥

Recept på frosting till cupcakes:
100 g philadelphiaost
25 g smör
2-3 dl florsocker
1-2 tsk vaniljsocker
om ni vill ha choklad så blanda i 100 g smält choklad.
image326image327image328

Ärlighet varar längst.

I morse så vaknade jag tidigare än alla andra och det kändes ganska bra. Skönt att få lite lugn och ro. Sen vaknade barnen....

Vid frukostbordet:
-Mamma har stora bröst, Artisten.
-Dom hänger, Clownen visar tydligt med kroppspråket hur de ser ut. Direktörn tittar bort och ser ut att hoppa i stolen.
-Dom är långa, Clownen bara fortsätter.... Det brister för Direktören.

En helt vanlig dag alltså. Där vi väntar på att bli faster igen. Senast tisdag är jag tvåbarnsfaster. Coolt!

Inredningslänkar önskas!

Som ni alla vet är det meningen att jag ska ha ett snyggt fint inrett hus om en minut ungefär. Så otålig är jag. Under tiden som jag väntar sutfar jag runt på massa snuskiga sidor som får en att dregla långt ner på magen♥
Här är ni inbjudna att ta en läskande drink på min fjärde veranda:
image322
Här sitter vi för att vara kreativa med våra barn och deras nannys:
image323
Ett lyxigt tyst bad kanske?
image324
Inte mitt kök!:
image325

Bilderna ovanför är ärligt stulna från http://desiretoinspire.blogspot.com/
Vill ni ha fina foton på väggen kan ni kika in denna länk:
http://www.thepicturewallcompany.com/
Mer bilder en annan dag:-) Nu ska jag sätta mig och fundera över en kopp te varför det kom så mycket snö idag när det inte har kommit något på hela vintern.

Schlager!!!!!

Vi älskar schlager! Cirkusartisten och jag alltså. Direktören är inte lika förtjust.... han har kommit på den kreativa idén att han kan snickra i kväll när vi sitter klistrade framför tv´n. Ingen högoddsare direkt.
Vilka är era favoriter i kväll? Artisten håller på Nordman och jag håller på BWO eller Rongedal. Men jag tro Perrelli vinner stort över de andra.
Vi får se. Popcornen är uppdelade och showen kan börja!
image320

Rosa & Orange!

Jag älskar färgerna rosa & orange. Blir man inte glad av dessa fina saker från inreda.com
image311image312image313image314image315image319
Sista produkten är en bakform som gör bakverk som ser ut som glasstrutar! Gissa om man kan göra smarriga cupcakes med den!
Vill ni överaska mig med cupcakes finns det fina bilder att inspireras från här:
http://52cupcakes.blogspot.com/
http://cupcakeblog.com/
http://cupcakestakethecake.blogspot.com/
http://attbakacupcakes.blogspot.com/

Björn Gustafsson är en tönt!

Om ni tittar i inlägget innan detta så är det en kommentar från en viss Björn Gustafsson där. Jag skrev en kommentar i hans blogg att han & jag hade olika smak när det gäller humor. Jag tyckte inte att klippet från Youtube var kul.
Nu är det borttaget. Vilken tönt!!!!!!!!! Varför skicka ut masskommentarer om han ändå tar bort kommentarerna man skriver i hans blogg. Gå in och skriv i hans blogg och se om ni blir raderade!
UPPROR! DETTA ÄR JU MAGNOLIAFASONER!
http://bjorngustafsson.blogg.se/

Livet leker och jag hinner inte med!

I dag har jag faktiskt tagit några timmar ledigt! Då ska jag titta på Oprah, läsa och bjuda in mig själv på en kopp kaffe hos några jag älskar väldigt mycket!
Annars går dagarna i trehundra och tempot är högt! Under helgen har jag varit utställare på Barnmässan och det var väldigt inspirerande! Vi kanske borde satsa mer på mässor... På onsdag ska jag vara utställare igen och då är det på Wettergrensdagen på Universitetet.
Nu på förmiddagen har jag haft ett möte, ett telefonmöte, lämnat åter en bok; Musselstranden, varit blöjbud, klippt ner nio pellargoner och tagit fram dem från övervintringen och prövkört "Baugetten".
Jag gör saker i lite fel ordning känner jag. Hmm inte bra. För några veckor sedan beställde jag en bil; Renault Megane kombi. Och idag provkörde jag den. Har aldrig i hela mitt liv kört en Renault så det var på tiden. Tänk om jag inte gillat den???
Men jag smakade på min Baugette och fick mersmak. Nu ska jag lägga mig på soffan och se på Oprah, hinner ändå inte med allt som jag ska göra så det är lika bra att skita i alla måsten ;-)

Så här ser man ut om mamman kommer på en när man gjort expriment med tandkräm och hår:
image306
Barnmässan får pröva scrapbooking:
image308
image309
Årets mässbesökare:
image310

En dyr helg.

Det har varit en helg fylld mer impulsköp och några överaskningar.
I fredagskväll så kom jag hem med diverse paket. De flesta fyllda med Lego till barna som de ska få om några år när de har städat sitt rum.... Mutor är tillåtet!
Sen fick Direktören ett STORT paket. När timmarna närmade sig ett på natten och jag somnat i sängen tillsammans med verktyg, kartonger och skruv så får jag höra:
"-I en rättvis värld borde Ingvar Kamprad sitta i fängelse och jag vara miljardär." Direktören har upptäckt IKEA´s underbara värld.
Jag åker till IKEA när vi sovit några timmar och försöker få tag i en högersida till en av lådorna i byrån eftersom denna saknas. Men så lätt ska det inte vara! De kommer skicka den saknade delen!!!! Så nu har vi ett hål i sovrummet.

På söndagen var Direktören och jag i Sunne på Villamässan. Jag var på en föreläsning om orkidér. De orkidér som jag tar hem går en mycket osäker framtid till mötes. Men nu har jag fått all kunskap jag kan få av en riktigt expert. Så faan om de dör nu de jag köpte. Jo då jag köpte nya. Jag hade guldbrallorna på mig.
image300image301
Jag impulsköpte en ekmöbel också... Så jag och brudarna kan ha barhäng här hemma.
image299

När jag laddade över bilderna till datorn så fick jag en överaskning. Dessa bilder är jag helt oskyldig till. Det kan jag lova! Vi frågade Cirkusartisten om han lånat mammas kamera.
-Nääää.
-Är du säker?
-Jaaa, jag har inte tagit den.
-Okej, kom och titta på datorn. Så du säger att du inte tagit dessa foton?
-Hihihi jo.
Detta är bara några av en hel serie med tvbilder, kalsongbilder, myrbilder, hyllbilder mm. Många av fotona är inte lämpliga för nätet och har raderas för att inte få besök av någon alien från yttre rymden som vill ha med oss som forskningobjekt.
image302image303image304image305

RSS 2.0