Utmanad av Hannah!

Regler:

- Beskriv först reglerna

- Svara på alla frågor

- Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din

- Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?

♥ Baka
♥ Fotbollsmatch med Clownen.

♥ Scrappa.

♥ Underhålla barnen.

♥ Tjata på Direktörn att jag vill ha ett nytt objektiv.


Vad gjorde du för 10 år sedan?

♥ Bodde i Oslo med tre galna brudar och visste inte vad klockan var på dygnet.

Ställen du bott på?

♥ Arvika, Mangskog, St Louise-Hartford USA, Stockholm Oslo, Karlstad och Edane
Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

♥ Åka runt i världen och fotografera med familj och vänner.
♥ Renover och köpa fler hus
♥ Öppna ett hotell som har en viss inriktning som jag inte tror finns i Norden ens.
♥ Köpa massa raggarbilar och en helikopter.

♥ Skämma bort mina nära och kära med resor, prylar och tid.

Nu utmanar jag följande 6 personer:
Busan, Diane, Heléne, Therése, Micke och Sandra.


Fina foton.

Under helgen skulle jag inreda mitt scrapbookingrum. Trodde jag. Men istället hittade jag mögel i väggen, bakom listen och i golvet. Suck, inte ett rum till. Så nu får man vänta ett tag till.
Men det blev ett bra avslut på helgen ändå. På dagen i går var brodern med familj här och sen på kvällen kom Carina och Roger.
Roger visade fina bilder som han fotat. Hans kamera vill både Direktörn och jag ha. Slurp:-))
Här är ett urval av de bilder vi snodde från honom:-) En del är från Tyskland och sen från resan till USA.
Byggprojekt:

Vatten:

Törstig:

Två ben, en fot:

Direktörn åker till USA och strejkar. Allt löste sig:

Direktörn hittar ett verktyg på en scrapbookingmässa så klart:

Och vi:


För övrigt kan jag berätta att Direktörn har lagat mat. Men han glömde bort det. Några veckor senare hittar jag det i ugnen. Inte så frisk mat. Lika många svampar som i rummet i källarn... Vågar inte lägga upp bild på eländet pga hot mot rikes säkerhet.

Inreda pysselrummet...

När vi köpte huset så skulle vi göra i ordning nere i källaren för att jag skulle få ett eget pysselrum. Men något kom i mellan.
Så nu ska jag flytta ner alla pysselsaker i det icke renoverade rummet. Men jag får flytta ut igen när Direktörn får tid och lust att riva väggar och biga upp golv:-)
Sitter och försöker få inspiration till rummet på Internet. Och det är inte svårt!Nu ska jag åka på IKEA med Direktörens visakort.
Bye Honey!

Rockar fett!

Visst är Jill Johnsson bra? Är jag en tant som tycker det? Direktörn tycker hon är snygg och jag gillar hennes musik så vi kanske borde gifta oss med henne?
Jag spelar hennes "Jolene" så högt så att fjädrarna på blåmesen reser sig.
Vilken tycker ni är bäst Dolly Pattons eller Jills?
 

Vi är och kommer alltid att bli avlyssnade.

Gillar ni nya avlyssninslagen? Jag skiter i vilket för vill storebror avlyssna mig så varsegod! Hoppas dom spelar upp det på riksdagens öppnande över det mest givna samtalet i Sverige!
Det har kommit fram en ny hemsida och den kan nog bli hur rolig som helst. I alla fall om Bosse Ringholms samtal kommer att publiceras:-)
www.avlyssnat.se

En skylt och bajs.

Pratade med brorsan förut:
-Edvin har bajsat!
-Jaha?!!??
-Ja, han hade inte gjort det på en vecka. Det var mycket.
Det är tjusningen med att vara faster. Man får veta allt men man behöver inte ta del av allt♥

I går bytte Direktörn en kontakt på en lampa jag köpt. I samband med detta blev vårat hus utan ström. Jag säger INTE att Direktören har något med detta att göra.... men han har lyckats med de mest otroliga saker förr. Samhället fick tillbaka elen efter en dryg timme ungefär. Puh.

Här är en skylt jag gjort i dag till ungarnas nystädade rum, eller hur det nu var, en miljon mindre leksaker på golvet i alla fall.

Personlighetstest

Busan hade gjort ett test och jag hängde på!
Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

Ni som känner mig; stämmer det?

Här kan du göra testet:
http://se.41q.com


Kakmonstret!

På midsommarafton hade jag med en kakburk som ni ser på inlägget innan detta till värdparet.
När vi var på väg till Jenny & Fredrik så var vi förbi mor & far. Där gjorde jag den fasansfulla upptäckte att burken var väldigt lätt.... Det var endast två kakor kvar i burken.
Den kära Direktörn hade tagit en smakrunda. Vi köpte två burkar. En som Direktörn skulle äta när vi andra sov och en som vi gav bort. Den vi skulle ge bort ställde jag på kylskåpet och den andra i skafferiet. Vilken tog han? Just det, den på kylskåpet.

Trevlig Midsommar!

I dag beger vi oss till mamma och pappa för sill och efter det till "Nere Gata" för att dansa runt fågelskrämman med kransar på (clownen förstås) och sedan hem till Jenny och Fredrik för grillning mm. Härliga planer!!!!!!!

Någonstans i Sverige.

Vid mjölkkylen på en Ica-affär i en håla där alla känner alla:
-Mamma, vill du höra en sång?
-Gärna.
-Snoppen i slidan, snoppen i slidan blir en bäääääbis. Snoppen i slidan, snoppen i slidan, soppen i slidan blir en bääääbis!!!!!!!
-Oj, vad högt du sjunger! (eller vad skulle jag ha sagt...?)


För övrigt så tycker Direktörn det är väldigt roligt att diskutera fotboll det första vi gör på morgonen.

Fin tårta!

I fjol var vi på ett finfint kalas och jag drack kaffe, massor av kaffe. Det var det jag kom ihåg av kvällen. Alla andra kom ihåg mig desto mer. Varför jag skriver om det nu? Tôsera i designteamet vill se bild på den fina tårtan jag berättade om.
Gör några lager med cheesecake och dekorera med "kexpinnar" och bär. Knut ett band runt och så var det en tårta. Läcker som f##n:

Presenttips?

Nästa månad ska jag göra cupcakes till lille Edvins dop och jag letar förslag på Internet. Då hittade jag denna sida:
http://www.send-gifts-to-pakistan.com/
Man kan verkligen göra vad som helst på Internet!

Har ni tips på doppresent och fina bilder på cupcakes får ni gärna lämna avtryck!

Härliga killar vi har:
http://www.telegraph.co.uk/news/2120424/The-week-in-pictures.html

Dokumentär om scrappare.

Här kommer en dokumentär om hur hängivna scrapbookare lever. Känsliga tittare och stationens kreativa råd varnas!

Och här en film med Elsie:

Lata dagar.

Visst är det härligt med dagar som bara flyter på? I dag tog vi oss en tur till Maud där vi fiskade, åkte båt, grillade och kika runt barna & jag.  Hon har det för gôtt!
 

Skolavslutning 2008.

I dag begav vi oss hela högen till Brunskogs kyrka för att uppleva Cirkusartistens första skolavslutning. Det var väldigt fint och barna hade övat i massor. De sjöng många fina sånger och tom Peps Persson var på plats och alla barn sjöng O´boy. Det var en minnesvärd avslutning på många sätt.
Bland annat var prästen som döpte Artisten där. Han går i pension nu och det var hans sista skolavslutning efter 26 år. Han höll ett bra tal till barna om att man ska ta dagen som den kommer, en dag i taget. Fiska, äta glass, spela fotboll osv. Flest barn räckte upp handen när han frågade hur många som skulle äta jordgubbar med grädde och socker i sommar. Det var populärast. Jag tror vi föräldrar planerar för mycket för våra barn. Det är det lilla extra i vardagen de uppskattar mest.
Efter lunchen som Artisten fick bestämma, åkte vi till Mariebergskogen. Där är Sveriges största lekträdgård. Barna sprang runt och tittade, klämde, spelade och blötte ner sig. Och åkte tåg förstås. Vi skulle ha åkt bussbåten in till Karlstad men den gick bara varannan timme nu och vi tar det en annan gång. Men tåget var mycket uppskattat, Naturrum lika så.


Ändrade rutiner.

-Älskling när spelar England sin första match i EM?
-Hahaha vad rolig du är.
-Vad då?
-De är ju inte med! Hur många gånger ska du fråga det?

Direktörn är född i England och han har det extra jobbig denna månad. Mycket jobbigt på hemmaplan:-) Hans sambo har ändrat på rutinerna och dricker isvatten och äter grönsaker till EM. Chips och öl kommer fram till schlagern. Hahaha! Hur det än gång för Sverige så gick vi längre än England. Hahaha.

-Älskling vilken grupp spelar ditt lag i?
-Sluta, det är inte roligt!


Öppen planslösning?

Öppen planlösning är ju bra och modernt. Men har inte Direktören tagit i lite väl mycket nu? Det är inte trevligt för grannarna när vi uträttar vissa behov???

Sommar och japans soya.

I går skulle Direktören lägga tillbaka grytunderlägg i kökslådan. Men för att komplicera det hela en aning så tog han två saker i sina händer; grytunderlägg och japansk soya. Det han inte tänkte på var att det finns en öppning och innehållet i flaskan KAN råka vara lättflytande och rinna ut. Så då blev det japansk soya på bänken, i lådan, på t-shirten och på golvet.
Sedan förra inlägget har det kommit fler sommarbilder i min kamera:
image469image470

RSS 2.0