Skolavslutning 2008.

I dag begav vi oss hela högen till Brunskogs kyrka för att uppleva Cirkusartistens första skolavslutning. Det var väldigt fint och barna hade övat i massor. De sjöng många fina sånger och tom Peps Persson var på plats och alla barn sjöng O´boy. Det var en minnesvärd avslutning på många sätt.
Bland annat var prästen som döpte Artisten där. Han går i pension nu och det var hans sista skolavslutning efter 26 år. Han höll ett bra tal till barna om att man ska ta dagen som den kommer, en dag i taget. Fiska, äta glass, spela fotboll osv. Flest barn räckte upp handen när han frågade hur många som skulle äta jordgubbar med grädde och socker i sommar. Det var populärast. Jag tror vi föräldrar planerar för mycket för våra barn. Det är det lilla extra i vardagen de uppskattar mest.
Efter lunchen som Artisten fick bestämma, åkte vi till Mariebergskogen. Där är Sveriges största lekträdgård. Barna sprang runt och tittade, klämde, spelade och blötte ner sig. Och åkte tåg förstås. Vi skulle ha åkt bussbåten in till Karlstad men den gick bara varannan timme nu och vi tar det en annan gång. Men tåget var mycket uppskattat, Naturrum lika så.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0