Detta med tid och ledighet...

I går var det vintertid. Det fattade Direktörn. I dag hade han glömt bort det. Gick upp en timme tidigare och gick ut och väntade på sin bror som han åker med till jobbet. Direktörn hade fortfarande inte kopplat ihop sina hjärnceller och fattat att han fortfarande levde på sommartidens tid. Gick i väg för att möta sin bror ner mot vägen för att se om han kommer snart. När han gått en bit kommer han på det! Han är ju en timme tidig. Går hem igen och väntar inomhus.

Jag var inte bättre i dag. Vaknade givetvis av Direktörn traskade omkring här hemma och pratade med sin lilla Clown som också vaknade av Direktörns förvirring. När Direktörn kom i väg till jobbet var det dags att väcka Artisten.
-God morgon, dax att vakna.
Inte en rörelse.
-Du vakna nu du ska upp.
Artisten kryper längre in under täcket.
-Gå upp nu! Du får inte komma försent till skolan. Kom igen, gå upp!
Världens elakaste mamma drar bort däcket.
-MAMMA DET ÄR LOV!!!!!!!!!!!!!!
-Jaha, just det. Sorry.... Somna om du. Hehehe. Förlåt glömde bort det....

En nyvaken, mycket irriterad sjuåring, som visar tendenser på hur en tonårstid kan utvecklas tar sin docka, sin kudde, sitt täcke och går ut till tv´n och lägger sig på soffan och ser på tv. Mamman i familjen tycker inte det är riktigt lämpligt just då att kommentera täcket och kudden i soffan som inte brukar vara populärt hos mamman.

Ja ja så kan en förvirrande dag vara hos våran cirkus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0