Stockholm för barnfamiljen Cirkus!

I morse klockan sju styrde vi Baugetten mot Stockholm med hjälp av två GPS:er (inte medräknat den i mobilen). Jag körde hela vägen utan paus eller sömn från Clownens sida. Jag hade dock hoppas på lite pausvila från Clownen som lider av mundiarré alla sekunder av hennes vakna tid.

Första anhalten var lunch på Barkaby Outlet som inte är att rekomendera till en barnfamilj då det är 90 % klädbutiker. Tråkigt;-)
Nr två blev Naturhistoriska museet och det var dagens favorit hos Clownen. "Det är roligt att se på döda djur". Hmmm undrar vad hennes icke-djur-ätande-farföräldrar tycker om det...
Trean blev Kaknästornet (eller Kackeltornet som Artisten säger, han undrar var hönorna är) och en härlig fika och fin utsikt över Stockholm och båtar.
Nu närmade sig klockan hotelldags men jag råkade se en skylt där det nämndes ROSENDAL. Hmmm detta måste utforskas! Tyvärr så kom vi sent så boden, cafét, växthuset osv var stängt men vi tog en egen rundvandring och det var så härligt!!! Denna trädgård måste vara underbar i augusti/ september:-) Ni som vill dit så hittar ni den på Djurgården efter Skansen.

Utanför Naturhistoriska:


Kaknästornet och dess utsikt:

Japp de sitter på biltaket, vad gör man inte för att få plats med allt på en bild.

Favoriten i Rosendals Trädgård, gungan:

Tror ni någon gick vilse i labyrinten...

Fina magnoliaträdet blommar:

Direktörns våra dröm; ek (när den är död och ligger vid en eldriven såg alltså):

Citronträdet lyser upp fint med dess färg:


Härlig färgkombination:

Det mysiga, stängda cafét fick fotas genom fönstret

Kommentarer
Postat av: Jenny

Gillar verkligen bilden på Björn i labyrinten!! Har han letat sig ut eller är han fortfarande kvar o letar efter utvägen?:)

Ha en underbar helg!!

2009-05-08 @ 22:40:57
Postat av: Anna

Klart han hade med sig en motorsåg och sågade ner skiten;-) Nej då, han ligger här brevvid och snarkar ikapp med de andra två. Ska själv deltaga i den aktiviteten nu.

2009-05-08 @ 22:47:51
URL: http://minkamera.blogg.se/
Postat av: ulrika_m

Vilka underbara bilder! Ni verkar ha ahft en toppendag. Nu längtar jag lite till Stockholm faktiskt, länge sedan jag var där. Håller med om att Rosendal är helt fantastiskt. Gillar verklige bilden genom växthus-rutan!

2009-05-09 @ 17:19:46
URL: http://ulrikascreativecorner.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0