Grannens j**la hund!

Vi vaknar till grannens hund och vi somnar till grannens hund. Vad har man en hund till om den bara står ute i trädgården dygnet runt och skäller?

I dag tog hundj*veln priset; den lyckades smita och givetvis fick den syn på den andra grannens katt som sprang som en oljad blixt upp i närmsta träd och skakade som ett asplöv. Hunden tyckter ju att det är hysteriskt roligt och skäller just nu som f**n kan jag säga. Kommer hundj*keln ens i närheten med något som kommer ur dennes rektum på våran tomt så lovar jag bajsa i påse i två veckor och sen bära bort denna dyrbara last och hälla ut på hunj**elns veranda och hoppas att hans matte och husse kliver rakt i det när de åker till jobbet dagen efter.

Skulle ha varit snyggt om ungarna varit ute också och hundens jaktinstinkter trätt in och bitit sönder och samman ungarna som springer runt som yra höns efter en rävjakt.

Kommentarer
Postat av: astrid

Så morsomt og lese din blogg,skriver med innlevelse og jeg leser med innlevelse,får noen "bilder"i hodet av innleggene:) keep on!!

2010-04-29 @ 21:28:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0