Icing vs frosting?
Icing är det som stelnar och är tunnare; dvs tex det som är på donuts och det kallas glasyr på svenska tror jag???
Frosting är det där mjuka på tex cupcakes. Tjockt och fluffigt och det stelnar inte. Men vad heter det på svenska??? Fluff?
Fresta mig inte!
Sånna vill jag äta säger Elsa :-)
Och jag måste säga att Donutisarna såg riktigt smarriga ut :-)
Kramis
Viktoria
Jo svaret på frågan är
GOTT.. det heter GOTT :-)
Icing och frosting är precis samma sak, bara det att icing är den brittiska termen och frosting är den amerikanska...
Nej, Nathalie är inne på fel spår. Frosting och icing är precis som du säger två olika saker. Icing är helt riktigt glasyr, kallas även kristyr (oftast i pepparkakssammanhang). Den svenska termen för frosting är nog smörkräm, även om man numera ibland tillsätter mjukost för mer smak (Philadelphiaost). :)
Nej, Nathalie är inne på fel spår. Frosting och icing är precis som du säger två olika saker. Icing är helt riktigt glasyr, kallas även kristyr (oftast i pepparkakssammanhang). Den svenska termen för frosting är nog smörkräm, även om man numera ibland tillsätter mjukost för mer smak (Philadelphiaost). :)