Direktörn ger sitt omdöme!

Direktörn ligger i soffan och ser på SVT´s bröllopssändningar. Han säger att han inte ser på sådant skit. Men vad jag ser så ligger han nu alltså och kommenterar MASSA. Han är verkligen intresserad alltså:

Just nu är det en bandad pratstund med brudparet.

-Gud vad torr han är.
-Mmmm alla kan ju inte vara lika spännande och underhållande som dig.
-Ahmäh han säger ju Kronprincessan till henne; kan han inte säga Vickan eller Bruttan.
-Jo men visst kan han det, precis det kan han säga i rikstäckande tv.

Jag skulle såååå gärna vilja se Direktörn stå där i altargången med "Vickan" och plötsligt kommentera att de slarvat med någon list i taket på kyrkan. Lämna bruttan vid altaret, ta en privat gammal rostig Volvo 245:a till Drottningholm, in i hans ultrastora skitiga snickarverkstad leta upp en eldriven såg och sladda tillbaka till Storkyrkan och ta med datorn med uträkningarna som han gjort för att rätta till misstaget de gjort för 200 år sedan i kyrkan. Sen kan bröllopet fortgå.

Men satan vilket arrangemang att få Dirketörn ren och fri från skitiga blåställ inför alla festligheter ett kungabröllop erbjuder. Han skulle låsa in sig inför varje middag och vara sur som ättika eftersom han hatar att vara social. Jädrar så Vickan-Bruttan skulle få utöva utpressning och lovorda honom.

Nej nu ska jag försöka slita Direktörn från TV`n och få in honom i duschen för vi ska på 83-årskalas och se på bröllop. En afton i Direktörns anda alltså.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0