Stena Line!

Nu ska jag försöka berätta lite om resan till Danmark. Det kräver lite förberedelser osv när man reser med barn.

Vi åkte med Stena Line till Danmark från Göteborg. Färjan gick kl 9:00 (framme 12:15) så vi åkte mitt i natten för att hinna i tid till avgång. Planen var ju att ungarna skulle sova hela bilresan till Göteborg men det kunde vi ju fetglömma. Tre barn som är förväntansfulla över Legoland är inte så lätt att söva... Men det hade det bra i bilen och de målade och läste osv så de var nöjda. Vi hade gått om tid i Göteborg så vi hann att köra fel utan panik. Man kan faktiskt köra så pass mycket fel så att man hinner med ALLA motovägar och en tur till Torslanda;-)

Ombord på färjan hade jag bokat brunch kl 9:00 och det var tur för vi var hungriga.

Efter maten så fick Clownen besöka personalen och få mediciner för sin allergiska reaktion. Hon har aldrig visat något tecken på allergi förr men när man är mitt ute på ett hav så ska hon ju givetvis se till att bli allergisk. Hon fick även utslag i Danmark och det som hon hade ätit både gångarna var vattenmelon. Kan man bli allergisk mot det???

Ombord på båten fanns en liten lekplats och bio så det blev aldrig långtråkigt för dem. Mattias Stolpe (en klasskamrat till mig) hade med sina barn till minigolf men det skippade vi.

På vägen tillbaka hade vi blivit lovade en rundtur av kaptenen Daniel på bryggan eftersom Clownen blev dålig på förra turen. Den som var mest förväntasfull var Direktörn så klart. Åhhh vad han ville kasta sig över spakarna och styra båten som ungarna fick;-)








Kapten Daniel.

Här tittar Kapten ner när han ska fickparkera sin lilla färja vid kajen. 25 meter var det ner till vattnet.



Det blåste en del ute på däck.


Kommentarer
Postat av: Kusin M.

Kul att ni hade det bra. Badland är super roligt! Kanske kan det vara något besprutningsgift hon reagerat på? Vad innehåller vattenmelon mer än vatten?

2010-06-12 @ 20:35:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0