1:a veckan avklarad!

För en vecka sedan började jag med LCHF, lågt kolhydtratvärde och högt fett-intag. Det var jobbigt de tre första dagarna med tung huvudvärk osv. Men suget försvann väldigt fort efter socker och jag trodde inte det kunde vara så här lätt. Jag är inte sugen på potatis, bullar, godis osv. Självklart skulle det vara gott men det är inte det där beroendet som jag hade för åtta dagar sen.

Jag har faktiskt fuskat;-) Jag hade planerat att inte äta någon frukt de två första veckorna för att hålla en jämn blodsocker nivå. Men jag blev så frestad en kväll av ett fint rosarött äpple så jag tog det och när jag hade ätit upp det gick jag och la mig för att slippa eventuella sockertoppar:-))

Vad vågen visade? -1,1 kg första veckan!

Favorit till frukost just nu:

Kommentarer
Postat av: Anna J.D Jacobsson

Vad roligt! Grattis! Fast lchf står ju inte för lågkalori, kanske slant du lite på kolhydraterna där ;)

Postat av: Pia

hej..och du vad duktig du är..kul:)...skulle behöva gå på den där LCHF.grejej jag med..meeeeeeeen..fasen det är så svårt..har åtminstonde hållit mej från godiset..i tre veckor...PIA

2009-02-04 @ 19:01:31
URL: http://pia-vardagsrummet.blogspot.com
Postat av: Pia

hej..och du vad duktig du är..kul:)...skulle behöva gå på den där LCHF.grejen jag med..meeeeeeeen..fasen det är så svårt..har åtminstonde hållit mej från godiset..i tre veckor...PIA

2009-02-04 @ 19:02:13
URL: http://pia-vardagsrummet.blogspot.com
Postat av: VeronikaP

Du är duktig!

Hurra för KRAV-märket!!

2009-02-04 @ 20:10:14
URL: http://veronikap.blogg.se/
Postat av: Jenny

Grattis gumman, fy fasen va bra du är!! Här hemma kommer jag inte längre än till tanken tyvärr å det ska jag säga dig att det har banne mig ingen blivit smal på så vitt jag vet... Men nån dag, man blir iaf inspirerad av ditt jäklar annamma! :)

2009-02-04 @ 21:35:21
Postat av: TesaB

Tjoho vad det går undan! Bra jobbat!!! Du får bli mitt goda föredöme!

2009-02-04 @ 21:40:06
URL: http://tesasscrap.blogspot.com
Postat av: ulrika_m

Grattis! Vad duktig du är! Vad bra att du tycker att det fungerar så bra. Håller med om att en bulle skulle sitta fint men det är absolut inget måste längre. En näve valnötter är rätt OK det också!

2009-02-05 @ 15:00:07
URL: http://ulrikascreativecorner.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0