Miniomelett med bacon i ugn!

Vid frukostbordet i morse var det slagsmål (eller nästan) över dessa läckerbitar:

Miniomelett med bacon, 12 st.

5 ekologiska ägg
3 msk ekologisk grädde
½ paket bacon
salt & peppar
smör

Sätt ugnen på 225 grader. Sätt muffinsformarna på en plåt eller i en muffinsform (då håller de formen bättre). Lägg i en klick smör i muffinsformarna och smält detta i ugnen så fastnar inte miniomelleterna så lätt.
Vispa ägg och grädde och tillsätt salt och peppar. Håll i muffinsformarna och lägg på lagomt stora klippta baconbitar.
Stek i ugn tills de fått fin gyllenbrun färg. Mina tog ca 10 minuter men det beror på just din spis vilken tid som behövs.
Servera med grönsaker till. Om du skulle råka få över några kan du äta de till lunch.

Du kan smaksätta med timjan, basilika, parmesan, tomat, ost mm.


Kommentarer
Postat av: ed hardy

This is very useful for me, thank you very much, you will be successful!

2009-12-11 @ 02:10:23
URL: http://www.edhardyplus.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0