Kantarellsoppa med blomkål!
Fick snabbt fixa i ordning mat för lunch o då blev det en soppa på:
ett blomkålshuvud, en påse förvällda kantareller (Tack Busan), två gula lökar, 3 dl grädde, mjölk till det nästan täcker blomkålsbuketterna, två buljongtärningar, salt, peppar, paprikapulver och timjan.
Fräs lök o kantareller i äkta smör och blanda i resten sen och koka tills blomkålsbuketterna är mjuka.
Servera med riven parmesanost över.
ett blomkålshuvud, en påse förvällda kantareller (Tack Busan), två gula lökar, 3 dl grädde, mjölk till det nästan täcker blomkålsbuketterna, två buljongtärningar, salt, peppar, paprikapulver och timjan.
Fräs lök o kantareller i äkta smör och blanda i resten sen och koka tills blomkålsbuketterna är mjuka.
Servera med riven parmesanost över.
Kommentarer
Trackback