Mitt LCHF-bröd!
3 ägg
2 dl creme fraiche gärna med någon smak eller kryddning (jag använde chili)
2 dl Kruskakli
1/2 dl krossade linfrön
1/2 dl solrosfrön
1 msk fiberhusk
1 dl mandelmjöl
1 tsk bakpulver
Salt
Blanda ägg och creme fraiche. Tillsätt det andra. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper och grädde på 200 grader i ca 15 minuter.
Vill man så kan man smaksätta brödet med tex riven ost, oliver, soltorkade tomater, basilikia, fetaost mm.
2 dl creme fraiche gärna med någon smak eller kryddning (jag använde chili)
2 dl Kruskakli
1/2 dl krossade linfrön
1/2 dl solrosfrön
1 msk fiberhusk
1 dl mandelmjöl
1 tsk bakpulver
Salt
Blanda ägg och creme fraiche. Tillsätt det andra. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper och grädde på 200 grader i ca 15 minuter.
Vill man så kan man smaksätta brödet med tex riven ost, oliver, soltorkade tomater, basilikia, fetaost mm.
Kommentarer
Trackback