Cayenne-filé på LCHF-vis!
Öj öj öj vad mätt jag är.
1. Skiva fläskfilén och krydda med curry på bitarna.
2. Stek bitarna så de får färg i smör.
3. Dela 1 gul lök och 1 paprika i bitar.
4. Lägg i löken och paprika tillsammans med filén i stekpannan.
5. Krydda med vitpeppar och salt.
6. Häll över 2 dl grädde och låt småputtra tills köttet är genomstekt.
7. Krydda med Cayennepeppar.
8. Servera med brysselkål.
PS: visste ni att man alltid ska steka curryn i olja eller smör för att få ut det mesta av smaken?
1. Skiva fläskfilén och krydda med curry på bitarna.
2. Stek bitarna så de får färg i smör.
3. Dela 1 gul lök och 1 paprika i bitar.
4. Lägg i löken och paprika tillsammans med filén i stekpannan.
5. Krydda med vitpeppar och salt.
6. Häll över 2 dl grädde och låt småputtra tills köttet är genomstekt.
7. Krydda med Cayennepeppar.
8. Servera med brysselkål.
PS: visste ni att man alltid ska steka curryn i olja eller smör för att få ut det mesta av smaken?
Kommentarer
Trackback