LCHF-Torsk med salsa!

LCHF-Torsk med salsa!

1 pkt med torsk
50 gram smör
1 burk med salsa (kolla kolhydraterna så de är högst 5/100 gr)
3 dl Cremé Fraishe
1 msk Dijonsenap
1 fiskbuljongtärning
"2 dl vatten om ni inte vill ha så tjock sås)
1 pkt frusen dill
Salt o peppar

Gör så här:
1. Smält smör
2. Rör ner Cremé Fraichen, salsan, senapen i det smälta smöret och lägg i buljongtärningen.
3. Blanda runt ordentligt och koka upp försiktigt.
4. Lägg i den tinade torsken och koka på svag värme tills den är genomkokt.
5. Lägg i dillen och vattnet (om ni vill ha tunnare sås) och värm ytterligare om det behövs.

Servera med grönsaker tex broccoli, blomkål, brysselkål eller paprika.

Fler LCHF-recept hittar ni här.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0